Το ομολόγησε 3 χρόνια μετά το διαζύγιο με την Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης: «Η συνεργασία μας στην τηλεόραση δεν έχει καμία σχέση.»

Ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή I Love Σου Κου, μιλώντας εφ’ όλης της ύλης, από την Κατερίνα Καραβάτου και το διαζύγιό τους και την περιπέτεια της υγείας του έως το αν θα τον δούμε να επιστρέφει στην τηλεόραση.

Ο γνωστός ηθοποιός, που επί της ουσίας απουσιάζει τηλεοπτικά, διαλέγοντας αυτό το δρόμο μετά το πρωινό, που έκανε στο Star, με τον ίδιο να τονίζει πάντως, ότι η τηλεοπτική συνύπαρξη με τη σύζυγό του δεν ήταν ο βασικός λόγος του χωρισμού, με την παρουσιάστρια να εξηγεί πώς το χειρίστηκε αυτό το ζευγάρι με τα παιδιά του.

Η τοποθέτηση του Κρατερού Κατσούλη για την τηλεόραση και το διαζύγιο

«Δεν υπάρχει ξεκίνημα από το μηδέν σε τέτοια πράγματα. Σε μια οποιαδήποτε σχέση, όταν τελειώνει κάτι, πάντα κάνεις μια επανεκκίνηση, αλλά με πράγματα που έχεις μάθει και αυτά φέρεις στις αποσκευές μαζί σου και πας παρακάτω.

Στο πρωινό μια χαρά περάσαμε. Ήταν διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, αλλά και κουραστικό, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, ούτε μυθοπλασία ούτε θέατρο χωρίς να κουράζομαι. Κάποια στιγμή ο οργανισμός σου, σου χτυπάει ένα… καμπαναριό και σου λέει, ότι φτάνει και πρέπει να ξεκουραστείς.

Δεν έχει σχέση το γεγονός, ότι κάναμε το πρωινό, με το διαζύγιό μας. Περισσότερο βρισκόμασταν στον αέρα παρά εκτός αυτού, έχοντας και τις υποχρεώσεις με τα παιδιά. Δεν προλαβαίνεις, λοιπόν, να δεις καν τον άλλο για να φθαρείς. Νομίζω, ότι οι άνθρωποι φθείρονται από τον χαρακτήρα και όχι από τη συνεργασία στη σχέση τους.

Με τους δημοσιογράφους έχω καλή σχέση ως επί το πλείστον. Έχω συνηθίσει από τη δουλειά και το έχω αποδεχθεί, ότι θα με ρωτάνε», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος