Άρπαξε την ευκαιρία ο Μάνεσης και την είπε στη Χρηστίδου: «Προφανώς ο Λιάγκας έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα»

Με τον δικό του τρόπο απάντησε ο Νίκος Μάνεσης στην αρνητική κριτική του Γιώργου Λιάγκα, όσον αφορά το ξέσπασμα που είχε κάνει για τα νούμερα τηλεθέασης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μάνεσης σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, είπε πως μάλλον ο Γιώργος Λιάγκας είναι πιο έξυπνος από τον ίδιο, που δεν παραπονιέται δημόσια για τα νούμερα τηλεθέασης, πετόντας έμμεσα το καρφί του σε όσα είπε για εκείνον η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Έχω ιώβεια υπομονή. Είμαι από τους υπομονετικούς ανθρώπους. Δε βγαίνω ποτέ από τα ρούχα μου, λειτουργώ βάσει στρατηγικής, γνωρίζω πολλά πράγματα, ξέρω πότε να αυτολογοκριθώ, λέω αυτά τα οποία πρέπει και μπορούν να ειπωθούν. Κινούμαι μέχρι εκεί που γνωρίζω ότι μπορώ να κινηθώ. Η υπομονή μου είναι ιώβειος, αν σπάσει, υπάρχουν και τα θεσμικά όργανα.

Εγώ είμαι ένας υπάλληλος, ένας υπάλληλος με 40 χρόνια στη δουλειά και νομίζω ότι έχω το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης μου… Έχετε ακούσει ποτέ από εμένα να αναφέρομαι σε πρόσωπα; Έχετε ακούσει ποτέ να αναφερθώ σε πράγματα πέραν των καταστάσεων; Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω… Εγώ είμαι από αυτούς που όταν εξαντλείται η υπομονή μου, μιλάω. Ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα», είπε ο Νίκος Μάνεσης.






Related posts

Κοστίζει μόνο 160 ευρώ: Παρέδωσε μαθήματα η Τατιάνα Στεφανίδου, το ιδανικό φόρεμα για το καλοκαίρι

“Χύμα” στην παραλία, με λεοπάρ μαγιό: Η Δήμητρα Ματσούκα χωρίς ρετούς στα 50 της βάζει σε όλες τα “γυαλιά”

Μαμά για πρώτη φορά η Ντάνη Γιαννακοπούλου: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Η 1η φώτο από το μαιευτήριο