Τηλεοπτικό «μπαμ» Κωνσταντίνου Μπογδάνου: Μπαίνει στο νέο ριάλιτι του Νίκου Κοκλώνη

Λίγες εβδομάδες έχουν απομείνει για την επιστροφή του ριάλιτι TV Stars Παρουσιάστε, με τον νέο τίτλο του TV Queens, σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη στο Open. Και ενώ μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ιωάννα Μαλέσκου και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Ανδρέας Μικρούτσικος, αναζητούνται ακόμα οι καθηγητές που θα διδάξουν στις επίδοξες βασίλισσες της τηλεόρασης.

Να θυμίσουμε εδώ ότι κριτική επιτροπή δε θα υπάρχει και το live της Κυριακής θα βγαίνει μέσα από την Ακαδημία των παρουσιαστριών. Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν για τις θέσεις καθηγητών ήταν αυτά της Κατερίνας Γκαγκάκη και της Έλενας Χριστοπούλου, αλλά προς το παρόν δεν έχουν προχωρήσει οι υποθέσεις τους.

Ο Αλ. Κατσαρίδης στο ρεπορτάζ του για το Fay’s Time έριξε στο τραπέζι άλλα τρία ονόματα που συζητιούνται για να μπουν στην Ακαδημία ως καθηγητές. Τα ονόματα αυτά είναι της Χριστίνας Λαμπίρη, της Dark Lily (youtuber) και του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο πρώην παρουσιαστής του ΣΚΑΪ και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δεν κατάφερε να ξαναμπεί στη Βουλή αφού τα τελευταία χρόνια δεν μπόρεσε να βρει έναν πολιτικό σχηματισμό της δεξιάς που να μακροημερεύσει και να μην τσακωθεί με τα ηγετικά στελέχη του.

Προς το παρόν δεν φαίνεται να είναι ενεργός σε κάποιο πολιτικό κόμμα αλλά και πάλι φαίνεται δύσκολο να κάνει τέτοια στροφή και διδάξει σε ένα ριάλιτι στο οποίο τα μαθήματα που θα διδάσκονται θα είναι Παρουσίαση, Δημοσιογραφική Δεοντολογία, Σχολιασμός-Gossip σε πάνελ, Κινησιολογία, Ενδυματολογία, Social media.

Related posts

«Δεν μπορώ να το διαχειριστώ, είναι σαν αδελφός μου…»: Σε άσχημη κατάσταση ο Αρναούτογλου με αυτό που έπαθε ο Σταρόβας

Απασφάλισε η Καλομοίρα: «Δεν θα μπορούσα να ξανατραγουδήσω στα μπουζούκια»

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη: “Όταν χρειάστηκε να πούμε στον γιο μου ότι χωρίζουμε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τρόμαξα”