Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας – Τι συνέβη

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την βασίλισσα Σοφία, την αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή, καθώς, σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, το βράδυ της Τρίτης 9 Απριλίου, η ίδια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.

Όπως αποκάλυψε η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, η 85χρονη, εισήχθη στην κλινική Ruber, καθώς έπαθε λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ακόμη στο νοσοκομείο και οι γιατροί την παρακολουθούν συνεχώς .

Η κατάσταση υγείας της βασίλισσας Σοφίας

Η φυσική της κατάσταση και η υγεία της, γενικότερα, είναι σε πολύ καλά επίπεδα, και αυτό αποδεικνύεται εύκολα από το γεγονός πως δεν έχει νοσηλευτεί ποτέ ξανά στο παρελθόν, πέρα από την ημέρα που έφερε στον κόσμο τον μικρό της γιο, τον βασιλιά Φελίπε.

Φροντίζει, άλλωστε, να τρώει σωστά, με πιάτα δηλαδή που περιλαμβάνουν φρέσκα λαχανικά, δημητριακά, τυριά και φρούτα. Δεν πίνει, μάλιστα, σχεδόν καθόλου αλκοόλ, ενώ σε μικρότερη ηλικία έκανε σκι, ιππασία, έπαιζε τένις και υπήρξε εφεδρικό μέλος της ελληνικής ομάδας ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ρώμης το 1960. Κάποια επίσης από τα πράγματα που απολαμβάνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι το διάβασμα, η ζωγραφική, οι δραματικές σειρές και η κλασική μουσική.

Related posts

Μελέτης Ηλίας: “Πάω στο μάρκετ και ντρέπομαι να κοιτάξω τις εκπτώσεις, νομίζουν πως οι ηθοποιοί είμαστε ζάπλουτοι”

Αληθινή ιστορία: Γλίτωσε από τους Ταλιμπάν και έριξε ροδοπέταλα στην εικόνα της Παναγίας από το ελικόπτερο του

Σούσουρο με τις φωτο, με μπικίνι πάνω στο σκάφος: Έτσι είναι το σώμα της Στεφανίδου στα 54 χωρίς ρετούς