«Τι σχέση έχει αυτό με την πίστη;» – Η Καίτη Γαρμπή κατακεραύνωσε την εκκλησία για τη στάση της στα ομόφυλα ζευγάρια

Η Καίτη Γαρμπή σε συνέντευξή της στο Podcast της Zoe Pre στο Youtube, κατακεραύνωσε την εκκλησία για τη στάση της στα ομόφυλα ζευγάρια.

Παράλληλα, μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση, τη μητρότητα, την πολιτική ορθότητα, για συναδέλφους της που θεωρεί πως είναι διπρόσωποι και για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όσα ανέφερε

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «θέλω να ξέρω ότι αυτό που βλέπω στους συνεργάτες μου, αυτό είναι. Δεν μπορώ να ξέρω ότι πίσω από αυτό κρύβεται κάτι άλλο, δηλαδή ότι μπορεί να είναι ένας κακός άνθρωπος, ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι ένας κολλημένος, ένας ρατσιστής. Παρατηρώ όμως ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα».

Η διπροσωπία των συναδέλφων της Καίτης Γαρμπή

Όσον αφορά τη διπροσωπία συναδέλφων της, η Καίτη Γαρμπή επεσήμανε «έχω δει καλλιτέχνες να κοροϊδεύουν τον κόσμο, ο κόσμος να νομίζει κάτι άλλο, εγώ θα ντρεπόμουν δείχνω ότι είμαι μια με φωτοστέφανο και να είμαι ένας παλιάνθρωπος. Το να κάθομαι ας πούμε να λέω ότι όλοι οι φίλοι μου είναι γκέι και από πίσω να τους θάβω και να τους απεχθάνομαι. Έχω πολλούς συνάδελφους που κάνουν αυτό το πράγμα».

Η Καίτη Γαρμπή κατακεραυνώνει την εκκλησία για τη στάση της στα ομόφυλα ζευγάρια

Σχετικά με τη στάση της εκκλησίας στα ομόφυλα ζευγάρια, η τραγουδίστρια σημείωσε «δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στην εκκλησία για τα ομόφυλα ζευγάρια. Τι σχέση έχει αυτό με την πίστη; Εδώ μιλάμε για αγάπη και όταν μιλάμε για αγάπη δεν κάνουμε τέτοιος διαχωρισμούς. Αν δύο άνθρωποι αγαπιούνται και είναι του ίδιο φύλου, για εμένα είναι μια χαρά.

Όλα αυτά είναι αστεία και παλιομοδίτικα. Όταν μιλάμε για αγάπη είμαστε όλοι ίσοι. Για αυτό δεν γαβγίζουμε τόσο καιρό; Είναι φυσικό να αγαπώ τους συνανθρώπους μου και να θέλω να τους στηρίζω, ειδικά αυτούς που χτυπιούνται άδικα. Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο τρανς, γκέι, μου φαινόταν το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Το μόνο που τους ρωτούσα ήταν το “πώς ξεκίνησε όλο αυτό”. Είμαι η πρώτη που στηρίζω και υποστηρίζω».

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!