«Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη…»: Η δήλωση και η άγνωστη αποκάλυψη της Μάρω Κοντού για την Αλίκη που θα συζητηθεί

Η Μάρω Κοντού ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Παρασκευής. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις συνεργασίες της με συναδέλφους της, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Όσα αποκάλυψε

“Δεν κάναμε παρέα με την Αλίκη, μια ταινία κάναμε μαζί”, είπε η Μάρω Κοντού και συνέχισε: “Νομίζω ότι η Αλίκη δεν ήταν καμία στιγμή ειλικρινής με τον εαυτό της. Και αυτό το έπιανες σε μια συνεργασία. Ήθελε να είναι μια άλλη. Πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη”.

Για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η Μάρω Κοντού σημείωσε: “Το δέσιμο με τους συναδέλφους γινόταν αυτόματα μετά την ταινία. Δηλαδή καταλάβαινες αν θα συνεχίσεις ή δεν θα συνεχίσεις τη σχέση μαζί τους. Ας πούμε, με τον Γιώργο Κωνσταντίνου είμαστε φίλοι. Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν είχαμε το μετά.

Είχα εγώ τις δικές μου ιστορίες, είχε εκείνος τα δικά του. Ιδιαίτερος άνθρωπος ο Λάμπρος. Νομίζω ότι ήταν λίγο δυσκολούλης. Τσαντίλας, εντάξει! Τσαντίλας”.

Δείτε το video






Related posts

“Έφαγε” άκυρο ο Λιάγκας: Μαθεύτηκε η αιτία που ο Μικρούτσικος έφυγε άρον άρον από το «Πρωινό» πριν ξεκινήσει η συνέντευξη

Γιάννης Πουλόπουλος: «Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κοπέλες που είχα, δεν της είπα ποτέ ότι είμαι ομοφυλόφιλος»

«Κλαίω και είμαι σε σοκ»: Καταρρακωμένη η Κατερίνα Καινούργιου μετά από αυτά που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος