Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο ηθοποιός Ηλιας Ζερβός σε ηλικία 65 ετών

Πέθανε ξαφνικά σήμερα, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, ο ηθοποιός Ηλίας Ζερβός σε ηλικία 65 ετών. Το θλιβερό νέο ανέλαβε να ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος , ο άξιος πολυταλαντος συνάδελφος μας , που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι..»

Λίγα Λόγια για τον αγαπημένο ηθοποιό

Ο Ηλίας Ζερβός γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Νοεμβρίου 1956. Είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργάστηκε με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ είναι και πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ.

Ο Ηλίας Ζερβός ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Ανάμεσα στις δημοφιλείς σειρές που έχει συμμετάσχει είναι το Κωνσταντίνου και Ελένης, Άκρως Οικογενειακών, Τα Μαχαιρώματα, η Πολυκατοικία, Λίφτινγκ και άλλες.

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται