Θρήνος για τον αγαπημένο Ηλία Ζερβό: Αυτή είναι η αιτία του ξαφνικού θανάτου του

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώθηκε από τον Σπύρο Μπιμπίλα ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου ηθοποιού Ηλία Ζερβού ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει στις τηλεοπτικές σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης και Άκρως Οικογενειακόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο ηθοποιός υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Η είδηση έγινε γνωστή από από τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρο Μπιμπίλα. Σε ανάρτηση στο facebook του αναφέρει «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο.

Εφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός.

Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινουμένων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς κ μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα… Αγαπημένε μας φίλε καλό ταξίδι….».

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Ηλίας Ζερβός (Κωνσταντινούπολη, 29 Νοεμβρίου 1956 – 31 Οκτώβρη 2022) ήταν Έλληνας ηθοποιός.

Είχε συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές. Από το 1990 συνεργάζεται με την Audio Visual και άλλες εταιρείες μεταγλώττισης, δανείζοντας τη φωνή του σε κινούμενα σχέδια, σε αφηγήσεις και σκηνοθετώντας μεταγλωττισμένες σειρές.

Είχε αποφοιτήσει από την δραματική σχολή Βεάκη, ενώ ήταν και πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών.

Ήταν μέλος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Το 2014 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής (στον Βόρειο τομέα) με τον συνδυασμό Δύναμη Ζωής της Ρένας Δούρου.

Απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς στις 31 Οκτωβρίου 2022 σε ηλικία 65 ετών.

Related posts

Πράξη αγάπης στο παιδικό χωριό Φιλυρού: Ανεργη μανούλα αυτές τις Άγιες μέρες συγκέντρωσε για όλα τα παιδιά σοκολατένια αυγά, τσουρέκια, χυμους, μακαρονια κ.α.

Μοναδικό θέαμα στη Νάξο: Πλήθος πιστών στην ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (video)

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται