Τερμάτισε την πίστη του ο Κώστας Αποστολάκης: «Προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό»

Για την πίστη του στον Χριστό μίλησε για ακόμη μία φορά ο Κώστας Αποστολάκης, σε συνέντευξη που έδωσε καλεσμένος στο πλατό του «Καλύτερα Αργά».

Μέσα από παρελθοντικές δηλώσεις, ο ηθοποιός έχει τύχει να παρεξηγηθεί αναφορικά με την αγάπη που τρέφει για τον Χριστιανισμό. Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν αντιλήφθηκαν τι εννοούσε με την φράση «δε θέλω να ερωτευτώ».

Οι δηλώσεις του Κώστα Αποστολάκη για την πίστη του στον Χριστό

«Είδες, είναι και αυτό παραποιημένο. Δεν είπα ότι δε θέλω να ερωτευτώ. Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ. Δεν είμαι όμως ο πρώτος άνθρωπος που το έχει πει και δε θα είμαι και ο τελευταίος, εύχομαι και είναι σίγουρο. Και δεν είπα ότι είμαι. Είπα θα ήθελα να είμαι. Δεν είμαι, γιατί δεν τηρώ το Ευαγγέλιο.

Είναι έρωτας κανονικός ο Ιησούς Χριστός. Θείος έρωτας, όπως είσαι ερωτευμένος με έναν άνθρωπο, έτσι είσαι ερωτευμένος και με τον Ιησού Χριστό. Το έχω νιώσει κάποια στιγμή και μου φεύγει. Ξέρεις, η χάρις έρχεται και φεύγει, γιατί δεν είμαστε σταθεροί. Λογικό είναι και είναι κάτι πολύ ανθρώπινο, αλλά για να πάμε λίγο πιο πολύ στο ψυχολογικό και όχι στο θεολογικό, μη γίνουμε και γραφικοί. Έχει μεγάλη υγεία ο Θείος έρωτας, γιατί δε θα προδοθείς και δεν έχει και ημερομηνία λήξεως. Να ξέρεις ότι κάθε έρωτας σε αυτή τη γη έχει ημερομηνία λήξεως», είπε ο Κώστας Αποστολάκης.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”