«Σπαράζει» καρδιές ο Βασίλης Δήμας για τον Βασίλη Καρρά: Αυτό είναι το τραγούδι που του αφιέρωσε (video)

Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να έφυγε από τη ζωή, όμως το στίγμα που έχει αφήσει στον καλλιτεχνικό κόσμο είναι ανεξίτηλο. Οι δικοί του άνθρωποι τον θυμούνται με αγάπη, καθώς αναπολούν τα διδάγματα που τους είχε δώσει ο σπουδαίος ερμηνευτής.

Νέο τραγούδι από τον Βασίλη Δήμα

Ο Βασίλης Δήμας, λοιπόν απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα Βασίλη Καρρά, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια ήταν φίλος και συνεργάτης, καθώς έγραψαν παρέα πολλά τραγούδια. Του αφιέρωσε ένα ξεχωριστό ζεϊμπέκικο από τον νέο του δίσκο, περιγράφοντας δική του εμπειρία από τη διαπροσωπική του σχέση με τον κορυφαίο τραγουδοποιό.

Τίτλος αυτού του τραγουδιού «Μας λείπεις!». Δύο λέξεις που όλοι έχουμε στα χείλη μας από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος αυτός καλλιτέχνης.

«Μας λείπεις»

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός μιλώντας για το τι τον ώθησε να γράψει το συγκεκριμένο τραγούδι δήλωσε:

«Η αγάπη κι ο σεβασμός στο τεράστιο καλλιτεχνικό μέγεθος του Βασίλη Καρρά με ώθησε να γράψω ένα τραγούδι στη μνήμη του. Δεν παραλείπω ποτέ να ερμηνεύω τραγούδια του αείμνηστου Βασίλη Καρρά σε κάθε μου εμφάνιση, θέλοντας να κάνω ιδιαίτερη μνεία στο διαχρονικό έργο και την απαράμιλλη προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα λαϊκού ερμηνευτή».

Η συγκίνηση που προκαλεί σε όλους το τραγούδι του Βασίλη Δήμα δηλώνει πως ο Βασίλης Καρράς πάντα θα ‘ναι εδώ και πάντα θα «μας λείπει».

Οι σταθερές αξίες είναι Φάροι που δε σβήνουν ποτέ.

Related posts

Ανείπωτη τραγωδία: 55χρονος πήγε να βοηθήσει στη φωτιά στην Ηλεία και πέθανε

Κατάθεση ψυχής από την Ελένη Καστάνη: «Στενοχωριέμαι που είμαι γυναίκα, θα έλεγα να φύγουν από τους άντρες τους»

«Ξαφνιάστηκαν» οι μετεωρολόγοι με τον καιρό: “Έρχεται ραγδαία αλλαγή σε λίγες ώρες…”, τεράστια ανατροπή