«Τα έπαιξε» και ο Φερεντίνος: 22χρονος φοιτητής εξόντωσε 100 αντιπάλους στον Μονομάχο και κέρδισε 44.694 ευρώ

Ο Κωνσταντίνος Αλετράς ήταν ο παίκτης που κατάφερε να φύγει από τον «Μονομάχο» του ΣΚΑΪ με τον Χρήστο Φερεντίνο, με συνολικά κέρδη που ξεπερνούν τις 44.694 ευρώ.

Έχοντας κερδίσει τον προηγούμενο Μονομάχο και τις 14.033 ευρώ που είχε συγκεντρώσει, ο 22χρονος φοιτητής ακολούθησε όσο πιο πιστά γίνεται το δικό του σύστημα, εκείνο του ρίσκου. Μόνο στην 4η ερώτηση χρησιμοποίησε μία βοήθεια και ενώ τις περισσότερες απαντήσεις δεν τις γνώριζε, ρίσκαρε και συνέχιζε να παίζει.

Ο Κωνσταντίνος Αλετράς καταφέρνει να εξοντώσει και τους 100 αντιπάλους του, να συγκεντρώσει 30.661 ευρώ ενώ τα συνολικά του κέρδη ξεπερνούν τις 44.694 ευρώ.

Δείτε το video






Related posts

Έρχεται το «Φεγγάρι της Φράουλας» – Τα 4 ζώδια που θα δοκιμαστούν από την Πανσέληνο του Ιουνίου

Αστρολογική «έκρηξη» από τη Λίτσα Πατέρα: Έρχεται η εβδομάδα της κρίσης (29 Ιουνίου – 5 Ιουλίου) – Ποια 3 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά!

Πλανητικό «σεισμό» αποκάλυπτει για Ιούλιο ο Κώστας Λεφάκης: Ποια 4 Zώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά