Ιωάννης Μελισσανίδης: «Γονέας είναι αuτός που θα δώσει αγάπn, προστασiα και σωστή παιδεiα στο παιδί του»

«Έχει να κάνει ξεκάθαρα με ανθρώπινα δικαιώματα» τονίζει ο Ιωάννης Μελισσανίδης.

Πιο συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, “Ακόμα δεν είδες τίποτα” έκανε λόγο ο Ιωάννης Μελισσανίδης το μεσημέρι του Σαββάτου (10.02.2024) και αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια όσο και στο νομοσχέδιο αναφορικά με τα ομόφυλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία.

Πιο συγκεκριμένα, «Είχα πολύ ωραία μαθητικά χρόνια, πλην μιας χρονιάς που αναγκάστηκα να αλλάξω σχολείο. Οπότε, όταν υπήρχαν μερικοί τσαμπουκάδες στην αρχή, απάντησα με τσαμπουκά και ισορρόπησαν τα πράγματα. Το μπούλινγκ, που λέμε, τι είναι άμα το αναλύσεις;

Δηλαδή σε ενόχλησα εγώ επειδή η σεξουαλική μου προτίμηση είναι διαφορετική από τη δική σου ή επειδή έχω παραπάνω κιλά ή επειδή έχω πολύ λιγότερα κιλά από σένα;» αναρωτήθηκε, αρχικά, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Δείτε το βίντεο

«Ρε παιδιά, είμαστε στον 21ο αιώνα. Ποιος θα σου πει το δικαίωμα ποιον ή ποια θα αγαπήσεις;

Γονέας είναι αυτός που θα θέλει να δώσει αγάπη, προστασία και μια σωστή παιδεία στο παιδί του. Η εκκλησία καλά κάνει και μιλάει, με τον τρόπο που μιλάει, γιατί αυτό εκπροσωπεί. Εμένα με αφορά ο τρόπος της; Όχι. Με ακουμπά; Όχι γιατί έχει να κάνει ξεκάθαρα με ανθρώπινα δικαιώματα».

«Τα αρνητικά σχόλια που έλαβα, όταν μίλησα ανοιχτά για τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, δεν με αφορούσαν καθόλου. Ξεκίνησε μάλιστα και με δημοσιογράφους. Ό,τι ήθελαν έβλεπαν και ό,τι ήθελαν έλεγαν τότε» δήλωσε ακόμα ο Ιωάννης Μελισσανίδης στο MEGA.

Related posts

Ραγίζει καρδιές η η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ένα μήνα πριν “φύγει”, του είπα όλα όσα έπρεπε να του πω»

Ρίγη συγκίνησης: Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων ύψωσαν τη μεγαλύτερη ελληνική σημαία στο Άγιο Όρος

Ασπίδα για την Ασημίνα Χατζηανδρέου ο Χρήστος Δάντης: “Όταν, λοιπόν, είσαι αναξιοπρεπής και έχεις βρίσει έναν άνθρωπο…”