Τα είπε όλα ο Μουτσινάς: «Πώς γίνεται ένας παρουσιαστής να έχει ακριβό αυτοκίνητο και να μην έχει ένας πολιτικός αρχηγός;»

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, προβλήθηκαν αποσπάσματα για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας κατά του Αλέξη Τσίπρα που χρησιμοποιεί τζιπ Ranger Rover για τις μετακινήσεις του. Ο παρουσιαστής, θέλησε να τοποθετηθεί, συμφωνώντας εν μέρει με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Τι ανέφερε στον αέρα

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Ωραία τα είπε ο Γιώργος, αλλά δεν πιστεύω ότι έπαιξε αυτό ρόλο. Θέλω να πω ότι πώς γίνεται ένας παρουσιαστής να έχει cayenne και να μην έχει ο πολιτικός αρχηγός; Γιατί να είναι εναντίον; Δεν υπάρχει κάποια ιδεολογία παιδιά. Καλά τώρα… Αριστερό και σάπιο μήλο. Επειδή έβαλε λίγο παραπάνω κόκκινο φέτο; Περίμενε…

Να έβλεπα τον Κουτσούμπα με το Range να πω «Κουτσούμπα να μπω». Που αμαρτία. Τι αμάξι έχει ο κ. Κουτσούμπας; Τον είδα λίγο στενοχωρημένο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι όλοι οι πολιτικοί παίρνουν πολλά λεφτά, δεν είναι όμως το θέμα μας το Range γιατί ούτε το δίπορτο του άρεσε. (…) ήθελε να μπει με φόρα… Κατάλαβες; Εκεί την πατήσαμε».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Related posts

Ξεσπάθωσε η Ντόρα Μπακογιάννη: «Τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών είναι τα μόνα που δεν έχουν δικαιώματα»

Πληγωμένη η Εύη Βατίδου μετά το «άδειασμα» του Αλέξη Κούγια: «Το ξεκαθάρισε! Προχωράμε τώρα…» (video)

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη: «Πόση ξεφτίλα υπάρχει εκεί έξω;»