Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: Πως έμαθε ότι έχει καρκίνο και τα συγκινητικά λόγια μια μέρα πριν διαγνωσθεί

Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Καραμίχος έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την υγεία του, ότι πάσχει από καρκίνο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός, είχε μιλήσει μία ημέρα πριν την διάγνωση στην κάμερα του Mega Καλημέρα και στη Βασιλική Μπασιούρη.

Τι είχε αναφέρει μια μέρα πριν διαγνωσθεί με καρκίνο

«Μου αρέσει να ντύνομαι με ρούχα που με κάνουν να νιώθω άνετα και να είμαι ο εαυτός μου. Δεν κοιτάζομαι ιδιαίτερα στον καθρέφτη, αλλά μου αρέσει η καλή αισθητική», δήλωσε, σχετικά με την εμφάνισή του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμπειρία του ως παρουσιαστής του πρωτότυπου παιχνιδιού γνώσεων «Πες τη λέξη».

«Ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Ήταν δύσκολα στην αρχή, στο πρώτο γύρισμα είπα ότι έκαναν λάθος, έπρεπε να πάρουν άλλον παρουσιαστή. Όταν έγινε η πρόταση για το παιχνίδι ήμουν έτοιμος να πω «όχι», αλλά είπα να μη το παίξω σνομπ και πήγα στο ραντεβού. Είναι απαιτητικό το παιχνίδι, δεν ξέρω εάν μπορεί να γίνει καθημερινό», είπε.

Ο Γιώργος Καραμίχος ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης, επισημαίνοντας πως δεν έχει άποψη ακόμα και πως θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποκάλυψη

Αναφορικά με τον καρκίνο, δήλωσε πως σε αυτή τη φάση δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό», ο ηθοποιός ήταν σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για μία σειρά από την Αργεντινή που αναμένεται να μεταφερθεί στην ελληνική τηλεόραση, με τίτλο «Ο πρώτος από εμάς». Το σενάριο θέλει έξι φίλους που βρίσκονται συχνά να συζητούν για όσα συμβαίνουν στις ζωές τους, με τον έναν εξ αυτών να ανακοινώνει στην παρέα του ότι έχει καρκίνο.

Ο Γιώργος Καραμίχος όσο έκανε τις συζητήσεις δεν γνώριζε για τη δική του κατάσταση. Στην πορεία όμως, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο αρνήθηκε να πάρει μέρος στη σειρά για ηθικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Σύμφωνα με την εκπομπή, έμαθε για τον καρκίνο, όταν πήγε για εξετάσεις της κόρης του που είχε νοσήσει με covid-19. Εκεί, οι γιατροί του είπαν να κάνει και ο ίδιος κάποιες εξετάσεις. Ωστόσο, όπως είπε δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες για τουλάχιστον έναν χρόνο. Τέλος, ανέφερε πως δεν ένιωσε στιγμή μόνος του σε αυτή την περιπέτεια. Είχε κοντά του καλούς του φίλους, αλλά και την κόρη του.

Related posts

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής στα γυρίσματα

Κόλαφος ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ ποτέ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»