Έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον: Η νέα αρχή της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η πρώτη δήλωση μετά το χωρισμό με τον Σχίζα

Μετά τις φήμες περί χωρισμού, φαίνεται πως έχει επιβεβαιωθεί οριστικά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και τον Στάθη Σχίζα, με την γνωστή επιχειρηματία να έχει μαζέψει τα πράγματα της και να μένει σε διαφορετικό σπίτι.

Στην κάμερα της εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου , μίλησε η ίδια και έκανε λόγο για το καινούργιο της σπίτι , για τα νέα δεδομένα στην ζωή της αλλά και για το βίντεο στον Παρνασσό που σχολιάστηκε αρκετά .

Όσα αποκάλυψε

Αρχικά ανέφερε: «Το νέο μου σπίτι είναι απλό, λιτό, γιατί ζω ακόμα στους τέσσερις τοίχους. Είμαι σε φάση που δεν έχω ούτε μαχαιροπίρουνα. Δε δείχνω πολλά κομμάτια, γιατί υπάρχει και το κακό το μάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω, μ’ αρέσει, πατάω στα πόδια μου, γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου».

«Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μία συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα», τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η αλήθεια για τον Παρνασσό

Σχετικά με το επίμαχο βίντεο που ανάρτησε από τον Παρνασσό, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας λέει πως : «Στο βίντεο στον Παρνασσό ήταν ένας φίλος μου. Δεν υπήρχε περίπτωση να είμαι με κάποιον και να υπάρχει κάτι ερωτικό, πόσο μάλλον όταν ο σύντροφός μου ήταν στο Survivor κι εγώ τον στήριζα τόσο καιρό».

«Δεν βγήκα να το διαψεύσω, γιατί δεν το θεώρησα απαραίτητο. Ίσως, όμως, να έπρεπε να το είχα κάνει, γιατί είδα ότι όταν δεν απαντάς σε κάτι, παίρνει έκταση πολλές φορές», καταλήγει η ίδια.

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της