Συγκλονίζει η Αλίκη Κατσαβού: Υπολόγιζα ότι ο Κώστας Βουτσάς θα πέθαινε όταν ο Φοίβος θα ήταν 13 ετών, έπεσα έξω

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της συντρόφου.

Όσα αποκάλυψε

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Φοίβο, ο οποίος έχασε τον διάσημο πατέρα του σε ηλικία μόλις 3 ετών. Η σκηνοθέτης και ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι «αυτομαστιγώθηκε» για την απώλεια, ενώ παραδέχτηκε ότι τα πράγματα στην ζωή της δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε.

«Έχω αυτομαστιγωθεί για αυτό. Προφανώς μέσα μου το ήξερα…Εξάλλου έχω χάσει τον πατέρα μου στα 13 μου χρόνια. Προσπαθούσα να σκεφτώ όταν θα συμβεί αυτό, αν θα είναι 13 ο Φοίβος, θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερα εγώ. Τελικά οι υπολογισμοί μου πέσανε έξω και έφυγε πολύ νωρίτερα, ήταν τρεισήμισι ο Φοίβος. Αυτό τελικά ίσως να ήταν και καλύτερο. Γιατί η μεγαλύτερη ηλικία έρχεται με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση και με μεγαλύτερο προβληματισμό ενώ τώρα το πένθος ξεδιπλώθηκε πιο ομαλά και το αντιμετωπίζει καλύτερα. Όταν αυτομαστιγώθηκα για αυτό το γεγονός, σκέφτηκα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ θα φύγει ο σύντροφός του.

Η σχέση τους είχε δεχτεί σκληρή κριτική όσο ακόμη ζούσε ο ηθοποιός, ωστόσο οι δυο τους δεν έκρυψαν ποτέ τον έρωτά τους.

Κάνεις δεν πρέπει να έχει κρατήματα όταν συναντάς τον έρωτα. Όταν τον συναντήσεις, όσο ασυνήθιστο και αν είναι, δεν μπορείς να μην το ζήσεις. Θα παραμείνεις πάντα λίγος μικρός και φτωχός. Αν δεν μου είχε συμβεί και δεν ήμουν αρκετά απελευθερωμένη να το ζήσω σήμερα δεν θα ήμουν σήμερα μητέρα. Ο Κώστας στάθηκε αρσενικό, περισσότερο από όλα τα αρσενικά της ζωής μου και δέχτηκε να με κάνει μητέρα», δήλωσε.

Δείτε το video


Related posts

Σοκάρει η Σελίν Ντιόν: Έπαιρνε τόσο Valium κάθε μέρα που θα μπορούσε να τη σκοτώσει

30 ώρες στη Κόλαση του Δάντη: Ο Τάσος Αρνιακός μόλις ανακοίνωσε το πιο ακραίο φαινόμενο για τον καιρό τις επόμενες ώρες!

42€ σουίτα με πρωινό σε τετράστερο: Αυτές είναι οι εξωφρενικά χαμηλές τιμές της Αλβανίας που την εκτόξευσαν τουριστικά