«Ρίγη» συγκίνησης για τους γονείς της Εμμανουέλας Καρυωτάκη: «Αυτή γυναίκα έχει ένα κομμάτι του παιδιού μου» – Η συνάντηση με τη λήπτρια του νεφρού της κόρης τους

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, όταν η μητέρα της Εμμανουέλας Καρυωτάκη συναντήθηκε με λήπτρια που έλαβε το νεφρό της 21χρονης φοιτήτριας.

Συγκινητικές στιγμές

«Ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ συγκινημένη», δήλωσε η 52χρονη Μαρούλα Χωραφά, που επί 10 χρόνια έκανε αιμοκάθαρση, μέχρι την ημέρα που έλαβε το νεφρό της Έμμας, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Η μητέρα της φοιτήτριας, Κέλλυ Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε ότι «αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου».

Η κ. Καμπάκη, εμφανώς συγκινημένη δήλωσε «χθες όλη μέρα έκλαιγα, σήμερα χαμογελάω. Αυτή η γυναίκα έχει ένα κομμάτι της Εμμανουέλας μου. Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι καλά. Όταν πήραμε την απόφαση για τη δωρεά οργάνων δεν ξέραμε τίποτα. Δεν γνωρίζαμε τι σημαίνει ούτε πώς θα νιώσουμε».

Μάλιστα, όπως σημείωσε η Κέλλυ Καμπάκη, η οικογένεια της 21χρονης έχει επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα άτομα τα οποία έλαβαν τα όργανα του παιδιού τους.

Σημειώνεται ότι σήμερα (8/11) συνεχίζεται -μετά τη χθεσινή διακοπή- η δίκη για τον θάνατο της Εμμανουέλας σε τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το video

Related posts

«Καταστράφηκα οικονομικά»: Δύσκολες ώρες για τον Αιμίλιο Χειλάκη, βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού

Δικαίωση για τη Φανή Χαλκιά και το σύζυγο της: Συνελήφθη 58χρονος για την έκρηξη στο beach bar

Τάραξε τα ελληνικά νερά η Κιμ Καρντάσιαν: Φωτιά οι φωτογραφίες στο σκάφος του Τζέφ Μπέζος