«Συγκινήθηκα, με συγχωρείτε»: «Λύγισε» η Αγγελική Νικολούλη με τις περιγραφές της χήρας Καραϊβάζ

Η χθεσινή εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, αναφέρθηκε στις εξελίξεις της υπόθεσης δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι Αρχές την Παρασκευή 28 Απριλίου προχώρησαν στη σύλληψη δύο αδελφών, ηλικίας 40 και 48 ετών, για τη δολοφονία του δημοσιογράφου τον Απρίλιο του 2021, στον Άλιμο.

Η συγκίνηση στον αέρα

Όπως ανέφερε αρχικά: «Η εκπομπή αυτή τη νύχτα κυριολεκτικά ανατρέπεται, για να ακολουθήσει τις εξελίξεις που υπάρχουν στην πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του καλού μας συναδέλφου, Γιώργου Καραϊβάζ. Θυμάμαι Παρασκευή δεχτήκαμε εκείνο το ισχυρό σοκ από την είδηση της δολοφονίας του και την Παρασκευή σήμερα γινόμαστε αγγελιοφόροι καλών ειδήσεων, αφού η υπόθεση αυτή εξιχνιάζεται»..

Στην εκπομπή μίλησε η χήρα του αδικοχαμένου Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, η οποία έκανε μία αναδρομή στα χρόνια που ο δημοσιογράφος συνεργαζόταν με την Αγγελική Νικολούλη, προκαλώντας την έντονη συγκίνηση της παρουσιάστριας.

«Συγκινήθηκα πολύ που ζωντάνεψες εκείνη την εποχή, που είπες ότι ήμασταν τα νέα παιδιά που κυνηγούσαν το όνειρο, δεν βλέπαμε τον κίνδυνο, δεν τον καταλαβαίναμε, ούτε ποτέ τον καταλάβαμε και δεν τον καταλαβαίνουμε ακόμη. Και πόσο νερό χύθηκε που ερχόσουν κι εσύ εκείνες τις νύχτες κι έφερα στη μνήμη μου εκείνη τη θύμηση και με συγχωρείτε», είπε η δημοσιογράφος έντονα συγκινημένη.

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της