«Νιώθω δικαιωμένη»: Τα πρώτα λόγια της χήρας του Γιώργου Καραϊβάζ μετά τις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του

Για τις συλλήψεις δύο δραστών που εμπλέκονται στη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, όπου έγινε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, το 2021, μίλησε η σύζυγός του Στάθα Αλεξανδροπούλου-Καραϊβάζ στον ANT1.

Η πρώτη δήλωση μετά την σύλληψη των δυο δραστών

Αρχικά ανέφερε: «Tο πίστευα (σ.σ. ότι θα έρθει η στιγμή των συλλήψεων). Και αυτό φαίνεται από τις τελευταίες μου συνεντεύξεις που έγιναν με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τη δολοφονία του Γιώργου. Ήμουν πεπεισμένη από τις επαφές μου με το διευθυντή του ανθρωποκτονιών ότι θα έχει θετική έκβαση η κατάσταση όπως και σήμερα νωρίς το μεσημέρι με ενημέρωσε ότι έχουν ήδη προβεί σε δύο συλλήψεις».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν γνωρίζει αν θα γίνουν και άλλες συλλήψεις, η ίδια δήλωσε: «Αυτό δεν το γνωρίζω. Καταλαβαίνετε ότι η συγκίνησή μου ήταν μεγάλη. Νοιώθω δικαιωμένη. Είμαι σίγουρη ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος. Πιστεύω όμως ότι προκειμένου να προβούν στις συλλήψεις αυτές έχουν όλο το πλέγμα γύρω από τη δολοφονία του Γιώργου, γιατί όπως έχω πει ανώτατος αξιωματικός μου είχε πει ότι ήταν θέμα τιμής για την Ελληνική Αστυνομία να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου. Και ευχαριστώ τους Έλληνες αξιωματικούς οι οποίοι με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφεραν να συλλάβουν αυτούς τους ανθρώπους και είμαι πεπεισμένη ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει».

Δείτε το video

Related posts

«Οι ζωές των παιδιών μας…»: Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα

Βροντερό «όχι» για Γιάννη Μπέζο και Ναταλία Τσαλίκη: «Οι γονείς μου δε μου έδωσαν ποτέ…»

«Ήταν δύσκολο να μιλήσω για τη σεξουαλική μου ταυτότητα… η αντίδραση της μητέρας μου δεν ήταν η καλύτερη»