Survivor Spoiler 11/4: Τι πραγματικά συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη; Μένει ή φεύγει; (Video)

Γράφτηκαν πολλά και διάφορα τα προηγούμενα 24ωρα με αφορμή την επανέναρξη των υποχρεώσεων της Προοδευτικής στη Γ’ Εθνική και το μέλλον του Σάκη Κατσούλη στο Survivor.

Η αλήθεια είναι πως όταν το Survivor έχει… διακοπή, τα… αμφισβητούμενα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν σε διάφορες ιστοσελίδες είναι πολλά και διάφορα.

Τα τελευταία 24ωρα, μπήκε στο… στόχαστρο ο Σάκης Κατσούλης και η παρουσία του στο Survivor. Λόγω της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και των υποχρεώσεων της Προοδευτικής, δημοσιοποιήθηκε η δήθεν αναζήτηση του παίκτη από την Προοδευτική, προκειμένου να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την ομάδα του Κορυδαλλού.

Φυσικά, κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά διαψεύστηκε και με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση της ομάδας, μέσα από τη σελίδα της ομάδας στο Facebook.


Εκεί, αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο, με τη φωτογραφία του Σάκη Κατσούλη με τη φανέλα της Προοδευτικής στα χέρια από την παρουσίασή του:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ.της Προοδευτικής διαψεύδει επίσημα τη δημοσίευση της σελίδας True.gr σχετικά με την επιστροφή του Σάκη Κατσουλη από το survivor για λογαριασμό της ομάδας μας. Η μόνη έγκυρη πηγή για την όποια δημοσίευση είναι η ομάδα μας. Ο Σάκης Κάτσουλης έχει λάβει άδεια από τον Πρόεδρο της ομάδας μας για τη συμμετοχή του στο εν λόγω παιχνίδι.
Εκ της διοίκησης».

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της