Survivor 4: Η απόφαση της παραγωγής μετά τον καυγά Ηλία – Αλέξη

Μια μεγάλη απόφαση πήραν άπαντες στην παραγωγή του Survivor μετά από όσα έγιναν ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο, σε μια είδηση αρκετά άσχημη για τους δύο παίκτες και όχι μόνο.

Όπως φαίνεται, άλλωστε, στο trailer του νέου επεισοδίου, οι δυο τους κοντεύουν να έρθουν στα χέρια. Ο Γιώργος Λιανός, άλλωστε, φτάνει στο σημείο να τους χωρίσει, με τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει… σηκωτό τον Ηλία, για να τον απομακρύνει.

Καθώς λοιπόν το κλίμα είναι τεταμένο η παραγωγή αποφάσισε να αυξήσει την παρουσία των ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας στην παραλία, ώστε οι τελευταίοι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά παρόμοια γεγονότα μεταξύ των παικτών.

Στις εικόνες πάντως που έχουμε δει μέχρι τώρα από τον άγριο τσακωμό αξιοσημείωτη είναι η «απουσία» ενός από τους παίκτες. Καθώς την κρίσιμη στιγμή πολλοί προσπαθούν να «μπουν στη μέση», για να βάλουν τέλος στον καβγά, ο πολύ γυμνασμένος «Κόρο» δεν φαίνεται να αντιδρά. Αντιθέτως ο Τριαντάφυλλος δεν διστάζει και είναι από τους πρώτους που επιχειρούν να τους χωρίσουν.

Σε κάθε περίπτωση, μια νέα μέρα ξημερώνει στην παραλία για τις δύο ομάδες, μετά από αυτό το έντονο σκηνικό. Δυστυχώς, λοιπόν, χρειάζεται ενίσχυση της ασφάλειας, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια παρόμοια σύρραξη, πόσο μάλλον το να ξεφύγει.

Στο σημερινό (11/04) επεισόδιο θα δούμε τον Αλέξη Παππά, για ακόμα μια μέρα, να ειρωνεύεται συμπαίκτη του με αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου! Ο Ηλίας θα βγει από τα ρούχα του και θα κάνει επίθεση στον Αλέξη και όχι άδικα. Άλλα φωνάζοντας πολλές φορές χάνεις και το δίκιο σου!

Η συμπεριφορά του Αλέξη Παππά είναι κάτι που έχει αγανακτήσει συμπαίκτες, αντιπάλους αλλά και τους… τηλεθεατές. Μπορεί αρκετοί να τον μισούν αλλά παραμένει μέσα στο παιχνίδι αφού υπάρχουν άλλοι που τον γουστάρουν! Ωστόσο η όλη συμπεριφορά του είναι κάτι που έχει βγάλει αρκετούς έξω από τα ρούχα τους.

Πηγή

Related posts

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Μαλέσκου: «Νόμιζα ότι έβλεπα μπροστά μου την νέα βασίλισσα της τηλεόρασης, το πρόβλημά της ήταν…»

Ηλίας Ψινάκης σε Ίαν Στρατή: «Δεν μου ήσασταν συμπαθής, δεν συμπαθώ τη γυναίκα σας»

«Παρέλυσαν τα πόδια μου, δεν γίνεται να το ζω αυτό»: Ο “άγνωστος” Γολγοθάς του Νίκου Μπάρκουλη