Survivor: Ο Τριαντάφυλλος δεν πήρε καλά την υποψηφιότητα και… βγήκαν τα μαχαίρια

“Από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε υποψήφιος μετά το συμβούλιο, ξεκίνησε να κάνει μια μικρή επίθεση σε όλους μας” τόνισε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor της Τρίτης.

Υποψήφιος προς αποχώρηση είναι στο Survivor, αυτή την πρώτη εβδομάδα, ο Τριαντάφυλλος και όπως φάνηκε στο επεισόδιο της Τρίτης δεν πήρε τόσο καλά την επιλογή των συμπαικτών του και τις ψήφους που συγκέντρωσε,

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι Διάσημοι βρίσκονταν στην καλύβα, o τραγουδιστής έδειχνε ιδιαίτερα ενοχλημένος και το παρουσίαζε με την πρώτη ευκαιρία. Για παράδειγμα, όταν η Ελευθερία Ελευθερίου ζήτησε τη βοήθεια του.

«άζω όλα μου τα λεφτά, το σπίτι μου βάζω σίγουρα ότι με έχει ψηφίσει η Άννα Μαρία. 1000 τις εκατό. Τώρα, οι υπόλοιποι δεν ξέρω. Η Ελευθερία ίσως» σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

«Λες σε όλους πως σε ψήφισαν για να καταλάβεις ποιος σε ψήφισε. Δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις όμως» τόνισε σε έντονο ύφος η Ελευθερία Ελευθερία στον συμπαίκτη της. «Τριαντάφυλλε μου, όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Παρ’ το λίγο χαλαρά».

«Κάποια άτομα εδώ μέσα όλο μου λένε, «Τριαντάφυλλε μου» και «αγόρι μου γλυκό». Αλλά τελικά αυτά τα άτομα με ψήφισαν. Αυτά τα άτομα που σε έγλειφαν, αυτά σε έριξαν σε αυτό το σημείο» δήλωσε στην κάμερα του ριάλιτι ο τραγουδιστής. Με τη σειρά της, ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκαθάρισε πως «από τη στιγμή που ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε υποψήφιος μετά το συμβούλιο, ξεκίνησε να κάνει μια μικρή επίθεση σε όλους μας».

Και το Survivor… μόλις ξεκίνησε!

Related posts

«Κάγκελο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Παικταράς του Εκατομμυριούχου έχασε μέσα από τα χέρια του 30.000€!

Σοκάρει η Σοφία Βόσσου: «Ο γιατρός μου είπε πως πεθαίνω, ήμουν 37 κιλά»

Ξαφνικά «χιόνια» στο ΜEGA: Έπεσε… μαύρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων!