Survivor 4: Έξαλλη η Αγγελική Λάμπρη με Τριαντάφυλλο και Κάτια – “Μας έθιξε!”

Οι τσακωμοί και οι εντάσεις συνεχίζονται στο Survivor 4 και ομάδα των Διάσημων αφού αυτή τη φορά, θέλησαν να συζητήσουν τον λόγο που χάνουν. Η Αγγελική Λάμπρη μίλησε έξω από τα δόντια και εξέφρασε την αντίθετη άποψη της από τον Τριαντάφυλλο.

Συγκεκριμένο θέμα συζήτησης ήταν η αναφορά του Τριαντάφυλλου στο συμβούλιο του νησιού στους αντιπάλους, ρίχνοντας τις ευθύνες στο ότι είναι ηλικιακά μικρότεροι. Επίσης θέμα συζήτησης ήταν και η δήλωση της Κάτιας Ταραμπάνκο “Να ξεχάσουμε πως είμαστε διάσημοι”.

Η Αγγελική Λάμπρη λοιπόν μπροστά σε όλους διαφώνησε με αυτές τις απόψεις λέγοντας πως “Μας έθιξε αυτή η δήλωση, δεν είναι κανένας καβαλημένος” και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κρίνοντας τους συμπαίκτες της. Η Κάτια Ταραμπάνκο ύστερα ζήτησε συγγνώμη για την επίμαχη δήλωση της.

Όσον αφορά τον Τριαντάφυλλο, η Αγγελική Λάμπρη δεν δίστασε να πει πως πρέπει να σταματήσουν να ρίχνουν ευθύνες στους άλλους και να δουν πως οι ίδιοι θα γίνουν καλύτεροι, μάλιστα προηγουμένως μια ακόμη ένταση σημειώθηκε στην ομάδα αφού ο Τριαντάφυλλος ζήτησε τα “ρέστα” από τους συμπαίκτες του.

Related posts

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις

Σε απόγνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς παιδιά, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά – καλά την οικογένειά μου»