Στα πατώματα η Μπεκατώρου: Παίκτης έγραψε ιστορία στο The Chase και έμεινε άφωνη

The chase: Το τηλεπαιχνίδι έχει πάρει πολύ θετικά σχόλια από τον κόσμο και έχει αγαπηθεί ήδη πολύ. Η αύρα της Μαρίας Μπεκατώρου είναι διάχυτη παντού και ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν ήταν ο Γρηγόρης στα προηγούμενα επεισόδια.

The Chase: Το περιστατικό που τρέλανε τη Μπεκατώρου

Ιστορικό αυτό το επεισόδιο για το The Chase στο MEGA!Μεταξύ των παικτών που διαγωνίστηκαν στο σημερινό επεισόδιο του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού του Μεγάλου Καναλιού ήταν και ο Γρηγόρης, ο οποίος έμελλε να γράψει τη δική του ιστορία.

Αρχικά, ο Γρηγόρης, ο οποίος κατάγεται από Κεφαλονιά, έκανε ρεκόρ αφού έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του The Chase, οποίος δεν έκανε ούτε ένα λάθος στις πρώτες ερωτήσεις της Μαρίας Μπεκατώρου. Έτσι λοιπόν, ο Γρηγόρη έχοντας μαζέψει 3.600 ευρώ βρέθηκε αντιμέτωπος με το «Βουνό», ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να γράψει τη δική του ιστορία κερδίζοντας τα περισσότερα λεφτά που έχουν δοθεί ποτέ σε παίκτη. Η ανώτατη προσφορά λοιπόν ήταν τα 10.000 ευρώ, προσφορά που ο παίκτης δέχτηκε. Και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη !Ο Γρήγορης δεν το έβαλε κάτω ούτε μπροστά στο εμπόδιο του «Βουνού», το οποίο ξεπέρασε και έφτασε στον τελικό διεκδικώντας 10.000 ευρώ! Μάλιστα, η παρουσιάστρια ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που ευχαρίστησε τον Γρηγόρη για «αυτή τη στιγμή που μας χάρισες».Στη συνέχεια, στον μεγάλο τελικό, ο οποίος αποδείχτηκε σε θρίλερ, ο Γρηγόρης και ακόμα ένας παίκτης κέρδισαν το εκ νέου το «Βουνό» κερδίζοντας οριστικά τα χρήματα! Στο τέλος η Μαρία Μπεκατώρου δήλωσε πως «ζαλίστηκα από την ένταση».

Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»