Σε δύσκολη θέση ο Πανόπουλος: «Στενοχωριέμαι για τον Δημήτρη Παπανώτα, αλλά ο αγώνας για τις Ευρωεκλογές είναι….»

Ο Δημήτρης Πανόπουλος μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στα Παραπολιτικά, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην επίμαχη δήλωση του Δημήτρη Παπανώτα, που τον έθεσε εκτός ευρωψηφοδελτίου.

Όσα ανέφερε

«Ο Δημήτρης Παπανώτας είναι συνάδελφός μας και ήταν συνάδελφός μου γιατί ήμασταν στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Η αλήθεια είναι ότι έχει υποστηρίξει το MeToo, έχει δείξει πολλές φορές την υποστήριξή του προς τις γυναίκες. Η επίμαχη δήλωση, αυτή για την οποία τέθηκε εκτός εκλογών, ήταν προβληματική δήλωση. Δεν ξέρω κατά πόσο γνώριζαν για την ύπαρξη αυτής της δήλωσης ή την έμαθαν αφότου ήρθε στην επιφάνεια. Δεν ξέρω τώρα πώς ήρθε στην επιφάνεια. Από τη στιγμή που πήρε έκταση τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένα πολύ σοβαρό δίλημμα και για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζω και δηλώνω υποστήριξη ή διαχωρίζουμε τη θέση μας και εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ισότητα, την καταπολέμηση της έμφυλης βίας. Τέθηκε εκτός γιατί όσο και να προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε αυτή τη δήλωση, είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα. Στενοχωριέμαι για τον Δημήτρη που βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση, αλλά ο αγώνας έως τις Ευρωεκλογές είναι δύσκολος και τα πράγματα πρέπει να είναι ξεκάθαρα, ειδικά σε τέτοια ζητήματα» τόνισε ο Δημήτρης Πανόπουλος.

Related posts

“Θεέ μου ανατρίχιασα”: Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλει Κική Δημουλά για τη Μεγάλη Παρασκευή & αποθεώνεται

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής στα γυρίσματα

Κόλαφος ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ ποτέ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»