Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Μπίγαλη: «Μας φώναζαν πάνω στη σκηνή ότι θα μας κάψει ο Θεός…»

Ο Κώστας Μπίγαλης την Τρίτη 23/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς και διηγήθηκε στιγμές από την πρώτη φορά που έπαιξε σε μιούζικαλ.

Όσα ανέφερε

«Ήταν μίνι σειρά της Universal και ήταν τέσσερα επεισόδια. Ήρθαν στην σχολή και είπαν ότι ψάχνουν κόσμο. Έπαιξα με τον Άντονι Χόπκινς για 1,5 – 2 λεπτά μαζί του. Ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν Έλληνες, επειδή γυριζόταν στην Ελλάδα.

Ο Άντονι Χόπκινς ήταν ήδη γνωστός ηθοποιός τότε, μετά τον ανακάλυψε το Χόλυγουντ και εγώ είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Είχα πάει στην Αμερική να κάνω δισκογραφική δουλειά αγγλόφωνη», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Σχετικά με το πρώτο μιούζικαλ που συμμετείχε, όπου υποδυόταν την, ο Κώστας Μπίγαλης ανέφερε: «Το πρώτο μιούζικαλ που συμμετείχα ξεσήκωσε αντιδράσεις, ήμασταν στη σκηνή και ακούγαμε από κάτω να φωνάζουν “αίσχος, θα σας κάψει ο Θεός”.

Η παράσταση ήταν εκπληκτική. Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Δημήτρης Μαλαβέτας από την πρώτη στιγμή “την είδε με εμένα” να το πω λαϊκά. Μου είπε να πάω οπωσδήποτε σε δραματική σχολή. Εγώ του απαντούσα ότι ανήκω στο τραγούδι αλλά εκείνος επέμενε. Τελικά πήγα με το ζόρι και δεν έδωσα καν εξετάσεις. Έκανε τα πάντα για να ξεκινήσω εκεί».






Related posts

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Ο πραγματικός γολγοθάς που ανέβηκε ο πρωταγωνιστής στα γυρίσματα

Κόλαφος ο Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν πρόκειται να συνεργαστώ ποτέ ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Κάγκελο» η Μελιτά με αυτό που είπε ο Σεργουλόπουλος: «Το έπιασα με μια αγκαλιά και μετά το έφαγα»