Ράκος ο Οδυσσέας Σταμούλης 2 μήνες μετά τον πνιγμό του 11χρονου Χρήστου “Πρώτα φεύγουν οι γονείς & μετά τα παιδιά”

Ο αδερφός του Οδυσσέα Σταμούλη, μίλησε στο “Πρωινό” και τον Γιώργο Λιάγκα σχετικά με τον πένθος που βιώνει από την ημέρα που έχασε τον γιο του.

Θυμίζουμε ότι ο 11χρονος, πνίγηκε τον Αύγουστο, στους Φούρνους Ικαρίας.

Όσα αποκάλυψε

“Κανείς δεν ξέρει (πώς έγινε αυτό), κανείς δεν ξέρει γιατί το παιδί ήταν παρά πολύ προσεκτικό. Ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο παιδί που πρόσεχε παρά πολύ και ειδικά με την θάλασσα. Δεν είχε και αέρα και κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να έγινε, να πάει μακριά σε μια σημαδούρα. Ως που έφτασε αυτό δυστυχώς δεν ξέρουμε . Ήταν καμία δεκαριά, δεκαπέντε μέτρια πιο μακριά από την ακτή αλλά κοιτάξτε δεν είναι το Αυλάκι που περπατάς 100 μέτρα και είναι μέχρι τον αστράγαλο το νερό .

Σε ερώτηση για το αν η σημαδούρα, στην οποία μπλέχτηκε ο 11χρονος, ήταν του λιμενικού, αλλά και πώς είναι ψυχολογικά ο αδερφός του, είπε:

“Η σημαδούρα ήταν του λιμενικού, δεν ήταν, ιδέα δεν έχω. Ο αδερφός μου είναι όπως θα ήταν ο οποιαδήποτε γονιός που χαλάει η σειρά και φεύγει πρώτα το παιδί και μετά ο γονιός. Δεν μπορεί να είναι καλά,το καταλάβετε. Ήταν ένας γονιός που υπεραγαπούσε το παιδί του, φαντάζομαι όλοι οι γονείς (είναι έτσι) και έτσι ελπίζω, ότι όλοι οι γονείς αγαπάνε τα παιδιά τους. Είναι κάτι τραγικό που δε μπορεί να το κατανοήσει κανείς, ούτε εγώ που ειμα αδερφός και θείος. Αλλά εγώ ξεχνιέμαι, ο αδερφός μου δεν μπορεί να ξεχαστεί” δήλωσε για τον Οδυσσέα Σταμούλη ο αδελφός του.

Δείτε το video


Related posts

Ανοίγουν στόματα για χωρισμό Σοϊλέδη-Αντωνά! “Άρη, ξέρω τι έκανες στις 8 Φεβρουαρίου”

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Φέρτης

Εξομολογείται ο Ορέστης Τζιόβας: «Ταξιδεύω και με αγνώστους για να μοιραστώ βενζίνες και διόδια, είναι ζόρικα»