“Είναι άφαντη, δεν ξέρω γιατί δεν είμαι φέτος στην εκπομπή”: “Ποταμός” ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ένα μεγάλο παράπονο εξέφρασε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για τη Σίσσυ Χρηστίδου και το περιστατικό με το προσκλητήριο της βάπτισης του γιου του.

Όσα αποκάλυψε

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Κατερίνας Ζαρίφη στο Open Tv, ο Δημήτρης Αλέξάνδρου έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό ΣουΣού» και στον Ηλία Σκουλά.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την αποχώρησή του από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega, αλλά και τη βάφτιση του γιου του, Πάρη.

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα ξανά σε πάνελ εκπομπής, αλλά μου άρεσε η παρέα. Έχει να κάνει με την ομάδα, με ποιον είσαι, πώς είσαι, πως πάει το κομμάτι της συζήτησης. Δυστυχώς, δεν έχω μιλήσει καθόλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου, είναι άφαντη. Δεν μου έχει απαντήσει στα μηνύματα, σε τηλέφωνα. Έχει περάσει κι όλο αυτό το κομμάτι με τον πρώην σύζυγό της. Δεν είναι και εύκολο όλο αυτό. Λογικό είναι.

Νόμιζα ότι θα ήμουν στην εκπομπή της, δεν ξέρω τι έγινε και δεν είμαι. Δεν πήρα απάντηση. Γενικά ένα αναπάντητο ερώτημα και για σένα και για μένα και για τον οποιονδήποτε» τόνισε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Με ενόχλησε που διέρρευσε το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου μου και δεν σεβάστηκαν την επιθυμία μας» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το video


Related posts

Δύσκολη μέρα ξημέρωσε για τον Γιώργο Παπαδάκη: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα & όλοι βρίσκονται στο πλευρό του

Eurovision 2024: Έξαλλοι οι φαν με τη σκηνή του διαγωνισμού – Οι πρώτες εικόνες με σχήμα σταυρού

«Μου έμαθε να αφοδεύω και να ουρώ»: Η εξομολόγηση του Γιώργου Χρανιώτη για τον Θανάση Ευθυμιάδη