“Σε τρομάζουν τα γηρατειά;”: Η νέα ανάρτηση της Ελεονώρα Μελέτη ως γιαγιά – Ρυτίδες και γερασμένο το πρόσωπό της

Η Ελεονώρα Μελέτη, έκανε πρόσφατα ένα νέο της Q&A στο instagram απαντώντας σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Για τη σχέση της με τον χρόνο αλλά και το εάν την τρομάζουν τα γηρατεία, η παρουσιάστρια του Mega απάντησε κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση με selfies φωτογραφίες της από το μέλλον, καθώς η Ελεονώρα Μελέτη επεξεργάστηκε τις εικόνες της παρουσιάζοντας το πώς φαντάζεται τον εαυτό της σε μεγαλύτερη ηλικία.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Q and a via post: σε τρομάζουν τα γηρατειά; Τα σκέφτομαι. Αλλά όχι με τον στερεοτυπικό τρόπο… δεν φοβάμαι μη γεράσει η εικόνα μου. Νομίζω πως όσοι γνωριζόμαστε λίγο καλύτερα ξέρετε καλά πως η εικόνα δεν μου δημιουργεί ανασφάλεια. Μπορώ να πω πως έχω τεράστια περιέργεια να δω πως θα γράφει ο χρόνος με το πέρασμα του.

Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν παλεύουν τον χρόνο και που κοιτάνε με τρυφερή νοσταλγία τις φωτογραφίες της νιότης και νιώθουν γεμάτες κ ευτυχισμένες. Θέλω να μεγαλώσω όσο περισσότερο μπορώ και να παρατηρώ τη ζωή που έκανα αλλά και τους νεότερους να ζουν τη δίκη τους ευκαιρία.

Αυτό που με τρομάζει όμως είναι οι αρρώστιες. Θέλω να μπορώ να μεγαλώσω με υγεία. Να έχω διαύγεια νοητική, πνευματική, και καλή υγειά κ να απολαμβάνω τη ζωή μέχρι τελευταία στιγμή. Να φύγω με πλήρη συνείδηση ότι ήρθε η ώρα , αλλά έζησα υπέροχα.

Σε υπαρξιακό επίπεδο ναι τα σκέφτομαι τα γηρατειά… αλλά αν όλα είναι καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα, δεν υπάρχει εγκατάλειψη , δεν υπάρχει μοναξιά, θεωρώ πολύ τυχερούς τους ανθρώπους που έχουν την ευλογία να μεγαλώσουν», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

Related posts

Έκτακτο: Ένταλμα σύλληψης για τον Απόστολο Λύτρα – Θα οδηγηθεί στη φυλακή

«Ο Απόστολος Λύτρας έριξε 30 μπουνιές στη Σοφία Πολυζωγοπούλου μέσα στο αυτοκίνητο»

Φωτιά στη Βάρη: Άγρια επίθεση με γροθιές σε δημοσιογράφο ενώ έκανε ρεπορτάζ