“Δεν είναι πια ένα μωρό” : Έτσι είναι σήμερα ο Ζορντί το παιδί φαινόμενο που εντυπωσίασε την Ρούλα Κορομηλά

Σίγουρα θα θυμάσαι τον 4χρονο Ζορντί, που έγινε viral με το τραγούδι του “Dur dur d’être bébé”. Ο ίδιος μάλιστα, μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες ως ο μικρότερος τραγουδιστής που κατάφερε να φτάσει στο Νο1 των μουσικών charts.

Το παιδί θαύμα

Η μεγάλη του επιτυχία σημαίνει στα ελληνικά “είναι σκληρό να είσαι μωρό” και όπου πήγαινε, προκαλούσε ταραχές με το εν λόγω hit. Μάλιστα, είχε εμφανιστεί και στο “Ciao ANT1” με την Ρούλα Κορομηλά το 1993 και είχε προκαλέσει όπως είναι αναμενόμενο πανικό. Ο Ζορντί μεγάλωσε και εξαφανίστηκε με τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ το 2006 έκανε ξανά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ένα μουσικό show της Γαλλίας, όπου και νίκησε.

Το 2006 κυκλοφόρησε και ένα καινούριο τραγούδι, το πρώτο του μετά από δώδεκα χρόνια, με το συγκρότημα “Jordy & the Dixies”, ενώ αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι οι γονείς του κατηγορήθηκαν από τα γαλλικά ΜΜΕ ότι τον εκμεταλλεύονταν για να κερδίσουν χρήματα και μάλιστα η γαλλική κυβέρνηση απαγόρευσε να ακούγονται τα τραγούδια του από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση με σκοπό να τον προστατεύσει, μέχρι να γίνει ο ίδιος 18!

Στα χρόνια που ακολούθησαν ο Ζορντί έγραψε την αυτοβιογραφία του, με τίτλο “Δεν είμαι πια ένα μωρό” (Je ne Suis Plus un Bébé) και ένα κεφάλαιο ήταν αφιερωμένο στον πατέρα του.

“Υπήρξε ο βασιλιάς της χειραγώγησης και της διαρκούς παράνοιας. Δεν έχουμε πια σχέσεις. Δεν του έχω τηλεφωνήσει από το 2006. Από την ημέρα που συνειδητοποίησα ότι οι λογαριασμοί μου ήταν άδειοι και προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του για να μάθω τι συμβαίνει. Μου το έκλεισε και δεν θα τον συγχωρήσω ποτέ για ό,τι μου έκανε”, ανέφερε στο επίμαχο βιβλίο.

Έτσι είναι σήμερα ο Ζορντί

Τελικά ο Ζορντί κατέληξε να ασχολείται με την μουσική υπό άλλο πρίσμα, σπούδασε ηχολήπτης στο Παρίσι και είναι παντρεμένος και πατέρας ενός αγοριού.

Related posts

Ανανίας Φεστέρης: Ο Έλληνας υδραυλικός από τις Σέρρες που βγάζει 3.000 εupώ τη μέρα στα πολυτελή σαλέ της Ευρώπης

Παράτησε τα πάντα και αφοσιώθηκε στο Θεό: Η ταλαντούχα ηθοποιό των 90s που εξαφανίστηκε από προσώπου γης

Νίκος Φλωρινιώτης: Το καλό παιδί του αείμνηστου τραγουδιστή, η γενναία μάχη με τον καρκίνο και οι σχέσεις με τα αδέρφια του