“Μου λείπεις αφόρητα, Χριστός Ανέστη αγάπη μου”: Η σπαρακτική ανάρτηση της συζύγου του Γιώργου Καραϊβάζ

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebookl, έκανε μια ανάρτηση την Κυριακή του Πάσχα, η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, δύο χρόνια μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Στο μήνυμά της στο facebook επισημαίνει πόσο δύσκολες μέρες είναι οι γιορτινές για όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους και υπογραμμίζει ότι το “Χριστός Ανέστη” είναι μια ευχή που παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό εκείνων που βιώνουν την απώλεια.

Η ανάρτηση της

Χριστός Ανέστη, μια ευχή που στον καθένα μας παίρνει άλλη διάσταση στο μυαλό και ιδιαίτερα σ αυτούς που τούτες τις μέρες βιώνουν την απώλεια, την έλλειψη του αγαπημένου τους.
Δύσκολες μέρες οι γιορτές τόσο φωτεινές και χαρούμενες για τους χαρούμενους αλλά για τους λυπημένους, βαριές μουντές άντε να περάσουν να μπούμε στην κανονικότητα. Για εμένα και για εκατομμύρια άλλους στον πλανήτη νομίζω πως με ανακούφιση λέμε άντε πέρασε και αυτό.

Τέλος και πάλι στα ίδια όπως πριν χωρίς να χρειάζεται να φοράμε προσωπεία χαράς, Ε όχι δεν μπορώ να είμαι χαρούμενη ενώ μου λείπεις, δεν μπορώ να μαγειρεύω και να μη μου λες πω, πω τι έφτιαξες πάλι βρε νανάκι, δεν μπορώ οι άλλοι να κανονίζουν που θα πάνε διακοπές και εγώ να κοιτάζω τον τοίχο.

Όμως όλα τα μπορώ και κρέας πήρα από το αγαπημένο σου κρεοπωλείο και μαγείρεψα αυτό που άρεσε και τραπέζι κάναμε στην οικογένεια μας αγάπη μου και το φαγητό ήταν ποίημα όπως θα έλεγες, ότι είμαι γιγάντιο νανακι και όλα έγιναν. Μόνο που εγώ δεν ξέρω εάν ήμουν εδώ η προσπαθούσα να βρω τρόπο να πετάξω στα σύννεφα μήπως και σ ανταμώσω έστω για λίγο να πιαστούμε χέρι χέρι και να κάνουμε ένα τόσο δα Μικρούτσικο ονειράκι, μια αγκαλιά, ένα βλέμμα, ένα σιωπηλό σ αγαπώ.

Σ’ αγαπώ πολύ και μου λείπεις αφόρητα τόσο μα τόσο πολύ. Δεν μας άφησαν το περιθώριο να μπορέσω να σε βοηθήσω ούτε στο ελάχιστο ούτε μια στερνή αγκαλιά.
Δυστυχώς μόνο σ’ έβλεπα πεσμένο μπρούμυτα ευθυτενή και αγέρωχο όπως πάντα ήσουν, ακόμα και οι σφαίρες δεν σε λύγισαν αγάπη μου, το κορμί σου ήταν τόσο ίσιο μα δεν πρόλαβα να σε δω πριν φύγεις στην αιωνιότητα δεν πρόλαβα να σου πιάσω το χέρι.

Καλό ταξίδι στους ουρανούς. Χριστός Ανέστη αγάπη μου.

Related posts

«Τι μας βρήκε πάλι»: Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα για την κόρη της η Ελένη Χατζίδου, εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Την είδε και έπαθε σοκ: Σοκάρει η εικόνα της Ιωάννας Τούνη μετά την πλαστική στη μύτη & η αντίδραση της Αλεξανδράκη

Αποκλείεται να το είπε στον «αέρα»! Κατέκραξαν τη Δανάη Μπάρκα για την ατάκα της έναν χρόνο μετά τα Τέμπη