To Πασχαλινό μήνυμα της: Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε Ανάσταση στην Πάτμο με τους άντρες της ζωής της στην Πάτμο

Πάσχα στην Πάτμο, έκανε η Τζένη Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια, μαζί με τον γιου τους.

Στο μέρος όπου αποτελεί το καταφύγιό της έκανε Ανάσταση μαζί με τον σύζυγό της, τον γιο τους Παναγιώτη – Αντώνιο, αλλά και τον μεγάλο της γιο από τον πρώτο της γάμο, Μάξιμο.

Οι κοινές στιγμές με την οικογένεια της

Η Τζένη Μπαλατσινού αγαπά να περνά χρόνο με την οικογένειά της και πάντα οι γιορτές είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Χθες, Κυριακή του Πασχα, θέλοντας να στείλει τις δικές της ευχές για “χρόνια πολλά”, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Πάτμο στέλνοντας παράλληλα ένα ξεχωριστό μήνυμα.

“Οι μυρωδιές, οι αγκαλιές, τα γαργαριστά γέλια των παιδιών μας, και αυτός ο όμορφος τόπος που ζούμε είναι η ευλογία της ζωής. Να ευχόμαστε στα παιδιά μας καλή ευτυχία και μετά καλή επιτυχία! Χρόνια πολλά σε όλους και σε όλες” έγραψε.

“Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλες και όλους με υγεία, ευτυχία και αγάπη. Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και ό,τι επιθυμείτε”, έγραψε στη δική του ανάρτηση ο Βασίλης Κικίλιας, ποστάροντας την ίδια οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του και τον γιο τους.

Related posts

“Το μωρό έχει και πατέρα” Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

Πίνω και μεθώ: Βγήκε στη φόρα μετά θάνατον, η σπάνια φωτό της Παναγιωτοπούλου με την εθνική μας σταρ

Όλοι τον θέλουν για πεθερό! Η κόρη του Σφακιανάκη είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή