Πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια: Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη πήγε στον τάφο του δολοφονημένου πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη

Στον τάφο του δολοφονημένου πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη, στην Καβάλα, βρέθηκε για πρώτη φορά ο γιος που είχε αποκτήσει με την Αγγελική Ηλιάδη, πριν από μερικές εβδομάδες.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να μάθει κανείς το παραμικρό, ο νεαρός Μπάμπης Λαζαρίδης ένιωσε την ανάγκη πλέον να εκπληρώσει την επιθυμία που είχε μέσα του από τότε που κατάλαβε τι πάει να πει ζωή: Να ανάψει το καντηλάκι του πατέρα του, καθώς δεν πρόλαβε να χαρεί όπως τα άλλα παιδιά τον μπαμπά του, αφού ο Μπάμπης Λαζαρίδης δολοφονήθηκε όταν εκείνος ήταν μόλις 3,5 ετών. Να του πει αυτά που ήθελε, χωρίς να είναι κανείς άλλος μπροστά. Έτσι και έγινε!

Τι ανέφερε η γιαγιά του

Όσα λέει η γιαγιά του και μητέρα του επιχειρηματία Μαρία Λαζαρίδη είναι ανατριχιαστικά: «Είχα να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του, το 2008. Πριν από 15 ολόκληρα χρόνια. Μια μέρα χτυπάει το τηλέφωνο και ακούω μια φωνή να μου λέει: “Γιαγιά, είμαι ο Μπάμπης, ο εγγονός σου”. Οταν τον άκουσα, ανατρίχιασα, γιατί είχα πολλά χρόνια να τον ακούσω. Μου λέει: “Θα έρθω στην Καβάλα να σε δω και να πάω και στο μνήμα του μπαμπά”. Πράγματι, έρχονται με την Αγγελική μόλις είχε σουρουπώσει. Τρελάθηκα! Εχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Με αγκαλιάζει, με φιλάει και αρχίζει να με ρωτάει για τον πατέρα του. Συνεχόμενες ερωτήσεις για τον πατέρα του. “Γιαγιά, ο μπαμπάς μου πώς δολοφονήθηκε;” ήταν η πρώτη ερώτηση που μου έκανε. Σάστισα, γιατί δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Του απάντησα, λοιπόν: “Δεν μπορώ να σου πω κάτι, γιατί δεν ξέρω. Ρώτα τη μαμά σου, γιατί ήταν κοντά του εκείνο το βράδυ”. Τα μάτια μου βούρκωσαν πολλές φορές, γιατί είχα μεγάλη ανάγκη και επιθυμία να το δω αυτό το παιδί, το οποίο είναι παιδί του παιδιού μου».

Όπως λέει η 84χρονη σήμερα Μαρία Λαζαρίδη, όλοι μαζί πήγαν στο νεκροταφείο, όμως επειδή είχε βραδιάσει, είχαν κλείσει όλα στο κοιμητήριο και έτσι δεν κατάφεραν να πάρουν λουλούδια και κεριά που ήθελαν. «Πήγαμε στο μνήμα, προσευχηθήκαμε όλοι μαζί και γυρίσαμε σπίτι».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Espresso», ο νεαρός ήταν ο ίδιος που ζήτησε από τη μητέρα του να βρεθεί στο μνήμα του πατέρα του, με σκοπό να ενώσει όλα τα κομμάτια του οικογενειακού παζλ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός Μπάμπης Λαζαρίδης βρίσκεται στον τάφο του πατέρα του, και αυτό γιατί πλέον ενηλικιώθηκε και μπορεί να παίρνει αποφάσεις μόνος του. Άλλωστε, η τραγουδίστρια όλα αυτά τα χρόνια από τη δολοφονία Λαζαρίδη είχε προσπαθήσει και είχε καταφέρει να έχει μακριά από οτιδήποτε άσχημο τον πρωτότοκο γιο της. Μια μάνα υπερπροστατευτική, που έδωσε τα πάντα για το μεγάλωμα των δύο γιων της! Ωστόσο, οι επαφές της 84χρονης γιαγιάς του Μαρίας Λαζαρίδη και του εγγονού της Μπάμπη δεν σταμάτησαν από τότε που βρέθηκαν. «Μιλάμε αρκετές φορές στο τηλέφωνο. Του είπα, μάλιστα: “Μπάμπη μου, το σπίτι αυτό είναι του πατέρα σου. Μη μας ξεχνάς, να έρχεσαι όποτε θέλεις, να μάθεις πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν ο πατέρας σου”».

Related posts

Σοβαρή κατακραυγή στο twitter για Ζερόμ Καλούτα & Θανάση Αλευρά τη βραδιά του τελικού – «Αν είχατε τσίπα θα είχατε παραιτηθεί»

Στο πλευρό της Παπαρίζου η Γαρμπή: «Η αξία του καλλιτέχνη δεν μεγαλώνει και δεν μικραίνει ανάλογα με τα κιλά του»

Κόλαφος ο Κώστας Τσουρός για Μαρίνα Σάττι: “Ήταν σαν κακομαθημένο 8χρονο”