«Πριν 6 μήνες χτυπούσαν μέσα μου δυο καρδιές…»: Η συγκινητική ανάρτηση της Άννα Μπεζάν για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την εγκυμοσύνη

Πριν από λίγους μήνες, η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς, έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Ζουν πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αν και βίωσαν εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις με την υγεία του μωρού τους.

Η ίδια βίωσε την επιλόχειο κατάθλιψη ενώ είχε να διαχειριστεί παράλληλα και το σπάνιο πρόβλημα υγείας που έχει το μικρό της κοριτσάκι.

Μέσα από τα social media της, δημοσίευσε φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με την μικρή και σήμερα προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας πως το μωρό της έγινε έξι μηνών και τα συναισθήματά της δεν περιγράφονται.

Η ανάρτηση της Άννας Μπεζάν για την κορούλα της

«Πριν 6 μήνες χτυπούσαν μέσα μου δυο καρδιές, 6 μήνες μετά ο χρόνος πια έχει πρόσωπο, νιώθω την μικρή αυτή καρδούλα να χτυπάει στην αγκαλιά μου και να με κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Μπεζάν.

Η σπάνια πάθηση του μωρού της

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και αναφέρθηκε στην περίοδο που ήταν έγκυος, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την οικογένεια της.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για την πάθηση που αντιμετώπισε η κόρη της, λίγο μετά την γέννηση της, αλλά ανέφερε και για την κυκλοφορία του βιβλίου της.

Χαρακτηριστικά είπε: «Τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης μου πέρασα πολύ δύσκολα γιατί βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές πτυχές του εαυτού μου, που δεν περίμενα ότι θα βρω μπροστά μου» είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο βιβλίο που θα γράψει με βάση τα βιώματά της. «Είναι το δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής, όσον αφορά την μπέμπα μου, γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε το παιδί. Ήμασταν στα νοσοκομεία με το παιδί, αλλά σημασία έχει ότι τώρα είναι μια χαρά.

Επειδή είναι μοναδική ιατρική περίπτωση… Εντάξει δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα βγει όταν κυκλοφορήσει και το βιβλίο μου. Αλλά επειδή είναι πολύ μοναδική περίπτωση κι αρκετά σπάνια, αποφάσισα να γράψω για αυτό και να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες. Δοκιμαστήκαμε κι ως ζευγάρι κι ο καθένας μόνος του».

Related posts

Πήρε θέση 1 μήνα μετά το σάλο η Δανάη Μπάρκα: “Χυδαίο να στέλνουν φωτογραφίες”

“Έδωσε το 25% σε 5 δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας”: “Χείμαρρος” Κούγιας για Εύη Βατίδου

Βαρύς χωρισμός για τον Γιώργο Καπουτζίδη: “Οδήγησα από τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι για να μου φύγουν τα νεύρα”