Ομοφοβικό κήρυγμα του Μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομου: «Σύγχρονοι Ηρώδεις όσοι προωθούν τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια» (Video)

Σάλος έχει προκληθεί με το ομοφοβικό κήρυγμα του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο, ο οποίος χαρακτήρισε Ηρώδεις όσους προωθούν την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Στο κήρυγμα μίσους του, ο Μητροπολίτης ανέφερε πως τα παιδιά θα παρουσιάσουν ψυχολογικά προβλήματα και θα βασανίζονται. Επίσης, ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ έκανε δηλώσεις για τον γάμο ομόφυλων και, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια να κάνουν την ανωμαλία κανονικότητα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το tempo24.news, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η «Εκκλησία σέβεται και ευλογεί την οικογένεια με την μορφή που την γνωρίζομε και την αποδεχόμεθα όλοι και δεν πρόκειται ποτέ να συμβιβασθεί με “πρότυπα” τα οποία εισάγονται εις βάρος αυτής ταύτης της οντολογίας και φυσιολογίας του ανθρώπου, όπως τον εδημιούργησε ο Θεός και εις βάρος του ιερού θεσμού της οικογενείας και των ιερών παραδόσεων του τόπου μας»

Δείτε το ομοφοβικό κήρυγμα του Μητροπολίτη Πατρών

Related posts

Έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στην Eυρώπη: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σκέφτεται να πάει στην Eurovision

Μείνανε άφωνοι στο πλατό της «Ελένης»: Το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη που ερμήνευσε ο αδερφός του, Κωνσταντίνος και συγκίνησε

Το άγνωστο περιστατικό με τον Μητροπολίτη: «Μπορεί να είμαι ο Ωνάσης αλλά εσείς είστε Επίσκοπος και οφείλω σεβασμό»