Μαθεύτηκε μετά τον τpαγικό θάνaτό του, υποκλίθnκαν όλοι: Το σπουδαίο δώpο του Νίκου Ρόκκου στους συντοπίτες του στη Λήμνο

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, καθώς όπως έγινε γνωστό πέθανε ο αδελφός του, Νίκος Ρόκκος. Ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή της Λήμνου.

Σύμφωνα με limnoslive μάλιστα, ο Νίκος Ρόκκος ήταν ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε αποκλεισμένες κοινωνικές ομάδες ή ανθρώπους που αντιμετώπιζαν προβλήματα. Κάτι που απέδειξε μόλις πριν από λίγο καιρό όταν δημιούργησε έναν χώρο για τους ανθρώπους της 3ης ηλικίας που νιώθουν μοναξιά ή εγκατάλειψη. Έτσι, κατάφερε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες να δημιουργήσει μαζί με φίλους του έναν χώρο συγκέντρωσης για τους ηλικιωμένους όπου θα μπορούσαν να μοιράζονται τις ώρες τους και να περνούν καλά.

«Συχνά δεν αντιλαμβανόμαστε τον πόνο της μοναξιάς, ιδίως στην τρίτη ηλικία, όταν όλα γύρω μας είναι κλειστά. Ωστόσο, εμείς οι νεότεροι οφείλουμε να αναζητούμε λύσεις και να μην εγκαταλείπουμε κανέναν. Δεν κάναμε κάτι δύσκολο, απλώς έγινε αυτό που έπρεπε» είχε δηλώσει ο ίδιος ο Νίκος Ρόκκος στο limnoslive.

Ο Νίκος Ρόκκος ήταν πατέρας τριών παιδιών που υπεραγαπούσε και δραστηριοποιούταν επιχειρηματικά στον χώρο της εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη. Λάτρευε τον τόπο του και τους συμπατριώτες του ενώ ήταν λάτρης του ψαρέματος.

Related posts

Η Κατερίνα Ζαρίφη καθηλώνει: «Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί, να γίνω μαμά αγκαλιάς και όχι κοιλιάς»

Κατερίνα Στικούδη: «Κρίνουν γιατί έχω παντρευτεί αυτόν. Δεν δέχομαι από κανένα να μειώνει τον σύζυγό μου»

Ένα τσιγάρο για να πάρει μια ανάσα από τον μαραθώνιο: Ο 50χρονος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου