Όλοι το παρατήρησαν και έγινε θέμα σχολιασμού: Το μοναδικό λάθος που έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου στο γάμο του γιου της

Ιδιαίτερο ήταν το Σάββατο για την επιχειρηματία Γιάννα Αγγελοπούλου καθώς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ο μικρότερός της γιός Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση με το μοναδικό λάθος

Μπορεί να συνηθίζεται τα βλέμματα να τα τραβάει το νεόνυμφο ζευγάρι ωστόσο όταν η μητέρα είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου οι “κανόνες” μπορούν να ανατραπούν. Η Γιάννα Αγγελοπούλου εντυπωσίασε με την εμφάνισή της ενώ την παράσταση έκλεψε και το χτένισμά της το οποίο θεωρείται ως ένα αρκετά αμφιλεγόμενο χτένισμα.

Η επιχειρηματίας, εμφανίστηκε χαμογελαστή και ευδιάθετη με ένα άκρως λαμπερό look, ωστόσο δίχασε για το χρώμα που κυριάρχησε στην εμφάνισή της και το αξεσουάρ που κόσμησε τα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα, η Γ. Αγγελοπούλου επέλεξε να φορέσει ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα και να ολοκληρώσει το κομψό outfit της με μία λαμπερή στέκα στο ίσιο χτένισμά της, προκαλώντας έτσι ανάμεικτα συναισθήματα για το look της.

Ο λόγος που η επιλογή του εν λόγω hair accessory θεωρείται τολμηρή οφείλεται στο ότι θυμίζει αρκετά νυφικό αξεσουάρ. Και όπως αρκετοί γνωρίζουν ένας από τους βασικούς κανόνες σε έναν γάμο είναι οι προσκεκλημένες να μην θυμίζουν νύφη όπως και τα αξεσουάρ τους να μην παραπέμπουν σε γάμο. Ας ελπίσουμε να μην ενόχλησε την νύφη γιατί δεν θα ήταν καλή αρχή για την νέα σχέση νύφης-πεθεράς.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Αλέξανδρος Παρθένης για τα παιδιά της συντρόφου του: «Τα έχω σαν δικά μου. Τα μεγαλώνω και να τα νοιάζομαι»

«Φοβάμαι πολύ για τον γιο μου»: Η εξομολόγηση του Σπύρου Παπαδόπουλου και η περιπέτεια με τον καρκίνο

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει: «Μου έδιναν 7.000 ευρώ την εβδομάδα για να πάω σε ριάλιτι και είπα όχι»