«Βόμβα» από δικαστικής ψυχολόγου για την Πισπιρίγκου: «Η μητέρα εκφράζει ανακρίβειες – Έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών»

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, μίλησε η καθηγήτρια πανεπιστημίου η οποία αναφέρθηκε στο βιβλίο που έγραψε με τίτλο “Πάτρα Case – τίποτα δεν είναι ανεξήγητο – η φωνή πίσω από τα λόγια”. Υπενθυμίζεται, ότι η κατηγορούμενη έχει ξεκινήσει αγωγή 30.000 ευρώ για την υπόθεση της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, έγραψε το βιβλίο για τη συγκλονιστική υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα με αφορμή τη συνέντευξη των δύο γονέων που έδωσαν στον Γιώργο Σόμπολο και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τι αποκάλυψε στην Ζήνα Κουτσελίνη

Η ίδια έκανε κατευθείαν φωνητική ανάλυση στα όσα έλεγε η μητέρα: “Κατέληξα σε ένα απόσπασμα πολύ συγκεκριμένο. Όταν η μητέρα ρωτήθηκε για το αν έχει σχέση με τον θάνατο των παιδιών της απαντάει με μία μακροσκελή χαρακτηριστική παράγραφο. Η κατηγορούμενη απάντησε: “Θα απαντήσω μόνο και μόνο γιατί έχουν πει πολλά και μετά γυρίζει όλη τη συζήτηση στον εαυτό της. Κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει εγώ και τι περνάω εγώ τόσο καιρό”. Αναφέρεται στα παιδιά σαν να είναι κάτι απομακρυσμένο και στο σπίτι.

Πηγαίνει την απάντηση σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση δεν απαντάει αρνητικά ή καταφατικά, αυτό δεν το παίρνουμε ποτέ , στρέφει όλη την προσοχή προς τον εαυτό της και τελικά δεν παίρνουμε μία απάντηση” αναφέρει η κ. Παπαγεωργίου.

Η ψυχολόγος ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια όπως είπε την συγκεκριμένη παράγραφο και καταλήγει στο γενικό συμπέρασμα ότι “Η μητέρα εκφράζει ανακρίβειες , δεν εκφράζεται ειλικρινώς , υπάρχει μεγάλη διαφορά στην έκφραση αντικειμενικών και υποκειμενικών γεγονότων. Έχει κάποια σχέση με τον θάνατο των παιδιών της ,το ποια είναι αυτή πρέπει να το βρουν οι αρχές” κατέληξε η καθηγήτρια πανεπιστημίου.

Δείτε το video

Related posts

Τραγωδία στη Σάμο: Μπήκε στη θάλασσα να σώσει τη γυναίκα του και πνίγηκαν και οι 2

Ήθελε να προειδοποιήσει αλλά δεν πρόλαβε: Ανατριχιάζει η ανάρτηση της 36χρονης λίγες ώρες πριν το φονικό στην Αμφιλοχία

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη: 15χρονη νεκρή σε τροχαίο – Παλεύει για τη ζωή της μια 16χρονη