Όλοι παραδέχονται τη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τόλμησε και τα είπε όλα «έξω από τα δόντια» για τον Κασσελάκη

Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του και πρόδωσε τον κόσμο», δήλωσε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Όσα ανέφερε

“Το φαινόμενο Κασσελάκη είναι συνδεδεμένο με το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2015 πούλησε την ψυχή του, τα γύρισε, πρόδωσε τον κόσμο, έχασε την αξιοπιστία του και σήμερα εμφανίζεται ένα golden boy που τους παίρνει το κόμμα σε 20 μέρες”, ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
“Αυτό είναι απολύτως συνδεδεμένο με την εγκατάλειψη αρχών και αξιών στην πράξη, όχι στα λόγια, και βέβαια αυτό που βλέπουμε να γίνεται με ένα μαφιόζικο τρόπο είναι ότι η γυναίκα υποψήφια επιχειρείται να εκκαθαριστεί, εσωτερικά του κόμματος”, δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

“Ο Κασσελάκης είναι η ρεβάνς του Τσίπρα, νομίζω ότι υπάρχει σύνδεση Κασσελάκη – Τσίπρα”, είπε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι “είναι οφθαλμοφανές ότι υπάρχει μία ιδιοκτησιακή σχέση κάποιων με τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό έχει αποκαλυφθεί”.

“Η Πλεύση Ελευθερίας είναι η πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος μέσα στη Βουλή, δεν επιτελεί το ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Έχουμε συνέπεια πράξεων και έργων”.

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τι δήλωσε για Θεσσαλία και εργασιακά
“Η χώρα μας δεν είναι καλά και πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Βλέπουμε τους ανθρώπους μας στη Θεσσαλία, όπου την επισκέφθηκα τρείς φορές την προηγούμένη βδομάδα και είδα την απόλυτη καταστροφή”, σχολίασε στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η ίδια συμπλήρωσε: “Είδα την απόλυτη εγκατάλειψη, έναν πρωθυπουργό να λέει πως δεν χαθηκαν και πολλές ζωές και μία κυβέρνηση που πιστεύει ότι τα έχει καταφέρει. Δεν έγιναν αντιπλημμυρικά έργα, καταστράφηκε η θεσσαλία, μου άνοιξαν τα σπίτια τους αυτοί οι άνθρωποι”.

Όσον αφορά στο εργασιακό νομοσχέδιο η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε: “Σήμερα η κυβέρνηση φέρνει το νομοσχεδιο για να εργάζονται οι εργαζόμενοι χωρίς όριο, χωρίς πλαφόν και χωρίς εγγυήσεις. Φυσικά θα το καταψηφίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος σήμερα αντιδρά, ευτυχώς πολλοί νέοι αντιδρούν. Η κυβέρνηση έχει μεθύσει από αλαζονία. Η Πλεύση Ελευθερίας είναι μέσα στη βουλή η φωνή της κοινωνίας”.

Related posts

«Ποταμός» η Κατερίνα Καινούργιου: «Μου πρότειναν να κάνω πράγματα με πολλά λεφτά και είπα…»

«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι

Ημερομηνία λήξης για την Κέιτ Μίντλετον: «Οι γιατροί θα δώσουν το τέλος…»