Έτσι πνίγηκε ο γιος του Οδυσσέα Σταμούλη: «Δεν ήταν φαγωμένο το παιδί ούτε μπλέχτηκε σε δίχτυα» αποκάλυψε ο δικηγόρος

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, η σημαδούρα είχε τοποθετηθεί στο σημείο την ημέρα εκείνη που σημειώθηκε η τραγωδία.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι o Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του, οι δυο γονείς του 11χρονου που πνίγηκε το καλοκαίρι στους Φούρνους.

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση

Ο δικηγόρος της μητέρας του παιδιού, Γιάννης Μαρακάκης, αποκάλυψε νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, o κος Μαρακάκης είπε πως το αγόρι, κάθε μεσημέρι, συνήθιζε να πηγαίνει με τα ξαδέλφια του στην παραλία, που βρίσκεται μπροστά ακριβώς από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διατηρεί η μητέρα και η γιαγιά του στο νησί, για να κάνει μπάνιο.

Η συγκεκριμένη παραλία είναι ακριβώς δίπλα από το λιμάνι, είναι αρκετά ρηχή και ο μικρός Χρήστος, όπως είπε ο κος Μαρακάκης, γνώριζε πολύ καλά να κολυμπά.

Διέψευσε, μάλιστα, τα σενάρια που είχαν ακουστεί ότι το παιδί ήταν φαγωμένο και γι’ αυτό πνίγηκε ή ότι μπλέχτηκε σε δίχτυα.

«Εκείνη την ημέρα είχαν τοποθετηθεί στο σημείο, όπου κολυμπούσε το παιδί, μια συστοιχία από σημαδούρες. Φαίνεται, αρχικά, ότι υπήρξαν πλημμέλειες, αλλά αυτό θα φανεί. Το παιδί πνίγηκε, γιατί μπλέχτηκε το πόδι του στο σχοινί της σημαδούρας και μάλιστα, κατά τέτοιο τρόπο, που ήταν αδύνατον να το ξεμπλέξει. Αυτό περιέγραψαν οι άνθρωποι που το βρήκαν και το έβγαλαν στην ακτή» είπε ο κος Μαρακάκης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας, η σημαδούρα είχε τοποθετηθεί στο σημείο τη μέρα εκείνη που σημειώθηκε η τραγωδία.

«Η σημαδούρα ήταν κάτι καινούργιο που τοποθετήθηκε στο σημείο, όπου το παιδί συνήθιζε να κολυμπά μπροστά από το σπίτι του. Κατά την προσωπική μου άποψη, μου φαίνεται λογικό να του κίνησε την περιέργεια κι έγινε ό,τι έγινε» είπε ο δικηγόρος.

Η επίμαχη σημαδούρα έχει απομακρυνθεί κι εξετάζεται από τον πραγματογνώμονα του Λιμενικού. Στη συνέχεια θα εξεταστεί και από τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας. Τα ερωτήματα είναι πολλά, καθώς πρέπει να απαντηθεί ποιος έδωσε την εντολή να τοποθετηθούν οι σημαδούρες κι αν η τοποθέτησή τους έγινε ακολουθώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα.

Όσο για το πώς είναι η μητέρα του μικρού, ο κος Μαρακάκης δεν θέλησε να αναφερθεί με λεπτομέρειες, και αρκέστηκε να πει ότι βρίσκεται σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Δείτε το video

Related posts

«Χείμαρρος» η Νόνη Δούνια για Παπανώτα – «Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει το IQ μου;»

Γερό «τράνταγμα» για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Δυστυχώς του το έκανε γνωστό ο ΑΝΤ1

Συγκλονίζει ο Ησαϊας Ματιάμπα: «Περνώ δύσκολα με την υπερφαγία, είναι ένας δαίμονας που παλεύω να πολεμήσω»