Οι μπηχτές της Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Είναι πολύ παλιάς εποχής, ούτε η Άννα Βίσση δεν το θυμάται»

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, έγινε συζήτηση για τους δίσκους βινυλίου και τα CDs. Αφορμή στάθηκε ένα σχετικό ρεπορτάζ που έπαιξε στην εκπομπή, σχετικά με τα vintage δισκοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας και τις ιστορίες που τα συνοδεύουν.

Κατά τον πρόλογο του ρεπορτάζ, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανέφερε πως έχει στη συλλογή του περίπου 50 δίσκους βινυλίου.

Η αναφορά στην Άννα Βίσση

Όπως ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής: «Προσπαθούσα να θυμηθώ τι δίσκους έχω. Έχω σίγουρα Doors, έχω Σαββόπουλο… έχω να τα ψάξω χρόνια. Από τότε που πήγα σε αυτό το σπίτι, δεν τα ξαναβρήκα, δεν τα άνοιξα ξανά».

«Να σου δώσω και τον δικό μου, της Αννούλας της Βίσση, να έχεις 51;», τον ρώτησε η Νάνσυ Ζαμπτέτογλου, με τον ίδιο να αρνείται.

«Παιδί μου, σου λέω είναι πολύ παλιό αυτό, συλλεκτικό. Δεν ξέρω πώς βρέθηκε σπίτι μου. Εγώ δεν το αγόρασα πάντως. Τι να το κάνω εγώ; Σκέψου ότι είναι η Άννα Βίσση καστανή με φραντζούλα», τόνισε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ για να τον μεταπείσει.

«Ένας δίσκος είναι και δεν τον πετάω, γιατί είναι ένας και λέω κρίμα. Σου λέω είναι πολύ παλιάς εποχής, ούτε η Άννα η Βίσση δεν τον θυμάται», πρόσθεσε.

«Τα CD τα πέταξα. Στη αρχή πολύ δύσκολα, έλεγα κρίμα τόσα λεφτά. Μετά κάποια στιγμή επειδή έπιαναν χώρο, είπα: τι να τα κάνω; Σιγά-σιγά τα πετούσα. Στην αρχή έλεγα αυτά που δεν με ενδιαφέρουν, μετά αυτά που με ενδιαφέρουν λιγότερο, μετά αυτά που αγαπώ και στο τέλος τα πέταξα όλα. Το μόνο που έχω κρατήσει είναι κάτι DVD συλλογές του Sex & The City», περιγράφει η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Δείτε το video

Related posts

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Αντωνά – «Είναι πολύ άδικο ό, τι ζω…» – Λύγισε η δημοσιογράφος

Δεν ξεχνάει τις παραδόσεις μας ο Παύλος: Το αισιόδοξο μήνυμα για τις Άγιες μέρες του Πάσχα

Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί, ψάχνω λύση»