Ο Σπύρος Μαρτίκας σε αδιανόητο ξέσπασμα στη Super Κατερίνα: «Έχεις γίνει η μεγαλύτερη κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης»

Σε μια άνευ προηγουμένου διαμάχη ενεπλάκησαν ο Σπύρος Μαρτίκας και η Έλενα Πολυκάρπου στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα” το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης στην εκπομπή και ξέσπασε κατά των όσων γράφουν στα social media ότι η ληστεία στο φαρμακείο του ήταν σκηνοθετημένη. Λίγο πριν κλείσει η σύνδεση, ο Σπύρος Μαρτίκας τα έβαλε με την Έλενα Πολυκάρπου, χρησιμοποιώντας πολύ σκληρά λόγια.

Το ξέσπασμα στον αέρα

“Κατερίνα, Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου, που για ακόμα μία φορά θέλει να με εκθέσει και το έκανε θέμα ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με τη δεύτερη ληστεία που έστειλα στο βίντεο. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

“Εγώ κάνω τη δουλειά μου”, απάντησε η Έλενα Πολυκάρπου

“Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις! Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδελφή μου μαζί σου! Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης!”, προσέθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

“Σπύρο μου, το λέω ειλικρινά, για τη συγκεκριμένη συνεργάτιδα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία με Κ κεφαλαίο. Δεν δέχομαι κουβέντα από κανέναν. Κλείνει! Είσαι λάθος Σπύρο μου. Είναι γεγονός ότι η Έλενα είναι η καλύτερη”, είπε από την μεριά της η Κατερίνα Καινούργιου

“Εγώ πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και το κάνω με αξιοπρέπεια! Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ! Ξαναβάλτε το βίντεο να δείτε τι είπα, εγώ είπα ντροπή σε όσους βγαίνουν και λένε κάτι τέτοιο!”, ανέφερε η Έλενα Πολυκάρπου.

“Κατερίνα μου, θα σου πω κάποια στιγμή κατ’ ιδίαν τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία. Τέθηκε η ζωή της υπαλλήλου μου σε κίνδυνο κι εσύ βγήκες και είπες ότι ήταν στημένη η ληστεία! Ντροπή σου!”, είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Δείτε το video

Related posts

Ανατριχιάζουν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κόκοτα: «Ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι»

«Εγώ γκαντέμης;»: Viral έγινε ξανά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok & οι απανωτές αντιδράσεις

Σε απόγνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς παιδιά, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά – καλά την οικογένειά μου»