Ο παίκτης που εκνεύρισε τη Ζέτα Μακρυπούλια-Βγήκε από τα ρούχα της στο Ρουκ Ζουκ: Της ζήτησε συγγνώμη

Ζέτα Μακρυπούλια: Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει υπάρξει και ηθοποιός στο παρελθόν. Το σίγουρο είναι ότι σε όλα της τα βήματα το κοινό και οι fans της τη στηρίζουν και την ακολουθούν, όπως και με το Ρουκ Ζουκ που έχει αγαπηθεί από όλους τους τηλεθεατές.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το αστείο περιστατικό στο Ρουκ Ζουκ

Και αυτή τη σεζόν, χορεύουμε, γελάμε, διασκεδάζουμε και… ρουκζουκάρουμε με αγαπημένα παιχνίδια, κόντρες αντιπάλων, αλλά και πολλές ανατροπές.

Υπάρχουν όμως και αυτές οι στιγμές που κάπως τα νεύρα της παρουσιάστριας «τσακίζουν». Στο επεισόδιο της Παρασκευής (28-10) ένας από τους παίκτες δυσκολεύτηκε τόσο στο παιχνίδι της παντομίμας που χρειάστηκαν 3 λεπτά για να βρει τη φράση. Η Ζέτα Μακρυπούλια κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια με την υπομονή της να εξαντλείται.

Στο τέλος ο παίκτης βρήκε τη φράση και δε δίστασε να ζητήσει «συγγνώμη» στην παρουσιάστρια που την κούρασε με την εκείνη μνα το αντιμετωπίζει με χιούμορ.

Related posts

Για τον Θανάση, τον Κώστα και τον Παύλo: Η οικογένεια Γιαννακόπουλου στέλνει το 7ο αστέρι ψηλά στον ουρανό με μια συγκινητική φωτογραφία

Φλέγεται η Λεωφόρος, καίγεται όλη η Ελλάδα: Πανηγυρίζουν στους δρόμους της Αθήνας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Γνωστός Τικτοκερ αποκαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τα τυχερά παιχνίδια – Δεν θα το πιστεύετε τι κανουν