«Έλεγα ‘Θεέ μου, πάρε με’» Η Ιλάειρα Ζήση καταρρέει με την εξομολόγησή της ζωντανά στον αέρα

Ιλάειρα Ζήση: Για τις πιο δύσκολες στιγμές της δεν δίστασε να μιλήσει και χωρίς ταμπού παραδέχθηκε πως πολλές φορές έχει φτάσει στο σημείο να μην αντέχει άλλο. Πιο δυνατή από ποτέ και ξεπερνώντας κάθε δυσκολία, εξομολογείται τις δυσκολίες της παιδικής της ηλικίας.

Ιλάειρα Ζήση: Μιλά για το bullying ως μαθήτρια

Για τις δυσκολίες που είχε βιώσει κατά το παρελθόν, μίλησε η Ιλάειρα Ζήση στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και κατέρρευσε περιγράφοντας το bullying που είχε βιώσει στο σχολείο.

«Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριές μου. Θυμάμαι μια δασκάλα στο σχολείο που μας χτυπούσε, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο επειδή ήμουν πάρα πολύ διαφορετική. Έλεγα στη μαμά μου ότι δεν έχω φίλους και μου έλεγε θα πας στο Λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο Πανεπιστήμιο και θα βρεις. Δεν ταίριαζα με τους άλλους.

Επειδή ήμασταν σε ένα μικρό χωριό, οι καθηγητές δεν είχαν διαγνώσει ότι είχα δυσλεξία. Οι καθηγήτριες μου έλεγαν ότι θα αποτύχεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Πάντα είχα μεγάλη πίστη και με κράτησε ο Θεός.

Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με. Έχω καταλάβει ότι αξίζεις να ζεις και αξίζει για πάρα πολλούς λόγους», είπε η ίδια με κλάματα στα μάτια.

Related posts

Αλέξανδρος Ωνάσης: Ο τραγικός θάνατος & οι θεωρίες συνομωσίας

“Θα το πω” Η Μαρία Μπακοδήμου είπε για τον Παπανώτα αυτό που σκέφτονται όλοι και κανείς δεν τολμά

“Αισθάνομαι ότι είμαι μαμά” Συγκινεί ο Τάσος Ιορδανίδης με την εξομολόγηση για τα παιδιά του