Ναταλία Γερμανού για Γιώργο Νταλάρα: «Μας άδειασε και πολύ καλά μας έκανε, δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω»

Το δικό της σχόλιο με αφορμή τις σημερινές (20/1) δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα έκανε η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha φάνηκε να παίρνει ανοιχτά το μέρος του σπουδαίου ερμηνευτή, ο οποίος προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά των ρεπόρτερ που τον περίμεναν για μία δήλωση το βράδυ της Παρασκευής έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Όσα ανέφερε

«Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο παραπάνω από τα μισά ελληνικά σπίτια αυτή τη στιγμή έχουν σηκωθεί όρθιοι και χειροκροτούν τον Γιώργο Νταλάρα για κάποιον λόγο», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε Γίνεται» του Σαββάτου.

«Είναι ο Γιώργος Νταλάρας και είπε τη γνώμη του σε κάτι. Πήγε να δώσει μία ραδιοφωνική συνέντευξη στον κύριο Μπογιόπουλο για ένα αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη… και τον περιμένουμε όλοι – και δεν βγάζω καθόλου την ουρά της δικής μας εκπομπής απ’ έξω – για να τον ρωτήσουμε ποια είναι η γνώμη του για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η… γνώμη του», περιγράφει η παρουσιάστρια του Alpha.

«Και μας άδειασε μεμιάς όλους και πολύ καλά μας έκανε», τονίζει χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού, δικαιολογώντας απόλυτα την αντίδραση του τραγουδιστή.

«Είπε ότι για μένα θα μείνετε σε αυτά, εάν δεν ασχολείστε με τίποτα άλλο. Αυτός ο άνθρωπος υπηρετεί την ελληνική μουσική από το ’69», κατέληξε στην τοποθέτησή της για τον Γιώργο Νταλάρα η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το video






Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της