«Χείμαρρος» ο Αχιλλέας Μπέος για ομόφυλα ζευγάρια: «Δε θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό, αρκετά μαζί σας»

Ο δήμαρχος Βόλου, πού είπε μπράβο στον Νίκο Οικονομόπουλο για τις δηλώσεις του, δε δίστασε να κάνει μια αιχμηρή δήλωση με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο.

Με νέο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Tik Tok κάνει λόγο για… «μία χούφτα δημοσιογράφων που ασχολούνται με Κασσελάκηδες» ενώ τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας είναι άλλα.

Όσα ανέφερε

Ακόμα, τονίζει ότι «από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με μητέρα και πατέρα».

«Το τελευταίο διάστημα έχω προβληματιστεί πραγματικά πολύ έντονα. Κι αναρωτιέμαι πραγματικά αν είναι αυτή η πατρίδα μου. Ένα αποκλάδι, μία χούφτα, μία μερίδα δημοσιογράφων μέσα από τα social media, προσπαθούν να πούνε τι; Να πείσουν ποιον; Ασχολούνται εδώ και δύο μήνες με τους Κασσελάκηδες.

Τα προβλήματα της πατρίδας μας είναι άλλα. Άνθρωποι του μόχθου, οικογένειες, έχουν πρόβλημα επιβίωσης κι εσείς εκεί στη Βουλή ασχολείστε με τι; Αυτά είναι τα προβλήματα; Και ξέρετε κάτι; Από τη γέννηση του ανθρώπου, η γυναίκα γεννάει το παιδί και τα παιδιά μεγαλώνουν με πατέρα και μάνα.

Όσο κι αν προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη και να προπαγανδίσετε, δε θα μας επιβάλλετε κάτι που δεν είναι φυσιολογικό. Αρκετά μαζί σας. Να τελειώσει αυτή η κωμωδία, αγόρια!» λέει ο Αχιλλέας Μπέος.

Στον Alpha και στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου φιλοξενήθηκε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος και μίλησε για την κόντρα του ξέσπασε μετά τις δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ «λύγισε», αναφερόμενος στις κόρες του.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, έχω πολλούς φίλους. Έκανα λάθος στον τρόπο που το εξέφρασα, μπορούσα να το πω διαφορετικά. Εγώ είμαι χριστιανός ορθόδοξος, δεν μπορεί κάποιος να κάνει παραγγελία το φύλο των παιδιών που θέλει. Είπε θέλω δύο αγόρια. Τα κορίτσια δηλαδή να τα πνίξουμε;

Eάν είχα ένα παιδί που ήταν ομοφυλόφιλο θα το αγκάλιαζα περισσότερο από τα άλλα γιατί θα το είχε ανάγκη. Θα ήταν πιο ευαίσθητο από τα άλλα γιατί η κοινωνία δεν έχει τον ίδιο τρόπο αντιμετώπισης. Να μεγαλώσει παιδιά εάν το θέλει, αλλά όχι να επιλέξει το φύλο του παιδιού που θα υιοθετήσει»

Δείτε το video

Related posts

«Είμαι λίγο πριγκίπισσα»: Σπάνια εξομολόγηση της Βάλια Χατζηθεοδώρου για τους πρώην συντρόφους της

Καυτή «τορπίλη» από τον Γιάννη Καλλιάνο: «36άρι στην Αθήνα! Το αποκορύφωμα θα είναι…»

«Η οικογένειά της μιλούσε αλβανικά»: Χιλιάδες αντιδράσεις με αυτό που είπε ο Έντι Ράμα για την Μπουμπουλίνα