«Μόνο στο My style rocks δεν βγήκαν»: Κράτησε το γέλιο της με το σχόλιο του Ουγγαρέζου για τους πολιτικούς αρχηγούς

Στο κεντρικό δελτίο του Mega με την Ράνια Τζίμα, φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μεταξύ άλλων μίλησε για τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων και εξέφρασε την άποψή του για τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να προσεγγίσουν τους νέους ανθρώπους της χώρας πριν τις εκλογές.

Η άποψη του για τους πολιτικούς αρχηγούς

«Είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι συμμετοχή υπάρχει και θα υπάρχει και να δούμε ποια είναι αυτή η τάση και πώς την κερδίσανε. Οι νέοι νοιάζονται γι’ αυτά που είπατε. Προσπάθησαν οι πολιτικοί αρχηγοί να κερδίσουν τους νέους από το TikTok, από βιντεάκια, από την ψυχαγωγία…», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Δεν ξέρουν να χρησιμοποιούν το TikTok. Αν τους δώσω το κινητό μου, δεν ξέρουν ποιο είναι το εικονίδιο. Γιατί δεν πάνε στο νέο να του πουν γιατί δεν πρέπει να φύγει από τη χώρα και οι ίδιοι υποτιμούν τους ανθρώπους που ζητούν την ψήφο τους.

Τίμησαν πολύ τη ψυχαγωγία, τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει. Μόνο στο “My Style Rocks” δεν βγήκαν. Νιώθουν ότι υπάρχει χάσμα και προσπάθησαν να το γεφυρώσουν».

Δείτε το video






Related posts

Θείο «δώρο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Έκλεισε για πάντα την πόρτα η Κατερίνα Γερονικολού: «Είναι μπλέξιμο! Δε θέλω να ξανασυνεργαστούμε…»

Ραγίζει καρδιές η μάνα των Τεμπών: «Τασούλη μου, Αναστασία και Αναστασία, σήμερα θα γιορτάζατε»