«Μια μεγάλη αγκαλιά» Ο Αντρέας Μικρούτσικος στο πρώτο μήνυμα μετά από το νοσοκομείο

Μια εβδομάδα μετά, την περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, στέλνει το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά την αποσωλήνωσή του και τη μεταφορά του σε θάλαμο μετέφερε μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” ο Χάρης Λεμπιδάκης ο οποίος τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Οι πρώτες δηλώσεις του

«Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες και όλους για την αγάπη σας. Σήμερα διαβάζω τα μηνύματά σας και είμαι χαρούμενος και συγκινημένος» είναι μερικά από τα λόγια που υπαγόρευσε στον δημοσιογράφο ο Ανδρέας Μικρούτσικους.

Μάλιστα, ο Χάρης Λεμπιδάκης πρόβαλε στον αέρα της εκπομπής και κάποιες φωτογραφίες με τον παρουσιαστή και τον γιατρό του μέσα από το νοσοκομείο, τις οποίες όπως είπε ζήτησε ο ίδιος ο Ανδρέας Μικρούτσικος να βγάλουν.

Να θυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έπειτα από λοίμωξη του αναπνευστικού χρειάστηκε να μείνει για περίπου μια εβδομάδα στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσηλευτηρίου των Βορείων Προαστίων, ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα έχει αποσωληνωθεί και πλέον βρίσκεται σε κανονικό θάλαμο μιας και η υγεία του παρουσιάζει βελτίωση.

Related posts

Αιχμές Μαγγίρα – Μακαλιά κατά Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος» – Τα σχόλια για το περιστατικό με την Μαίρη Συνατσάκη

«Θα μου λείψετε πολύ»: Δυστυχώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα, είπε αυτό που όλοι φοβόντουσαν

Φέρνει την πρωτιά, κερδίζει την Eurovision: Αυτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι …τρέμουν οι αντίπαλοί της