«Με τη δήλωση που έκανα έβλαψα εμένα…» – Λύγισε ο Αχιλλέας Μπέος για τα όσα είπε το βράδυ της εκλογής του, για τον Στέφανο Κασσελάκη

Στην δήλωση που είχε κάνει κατά του Στέφανου Κασσελάκη αναφέρθηκε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στην εκπομπή T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο ίδιος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι με αυτό τον τρόπο αδίκησε τον εαυτό του.

Τι ανέφερε για τις αιχμές δηλώσεις του

Ο Αχιλλέας Μπέος σχολίασε στην εκπομπή τα όσα είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη αμέσως μετά την εκλογή του ως δήμαρχος: «Το είπα ελληνικά… Η ελευθερία λόγου και έκφρασης είναι για όλο τον κόσμο. Σίγουρα η δήλωση αυτή που έκανα ο μόνος που μπορούσε να βλαφτεί ήμουν εγώ. Δεν θα με κάνουν, όμως, να αποδεκτώ μια κατηγορία ανθρώπων που δεν θέλω. Αδίκησα τον εαυτό μου. Είπα όμως αλήθειες. Για μένα ήταν πιο σοβαρά αυτά που είπε ο Κασσελάκης παρά αυτά που είπα εγώ. Το φυσιολογικό είναι το παιδί να έχει πατέρα και μάνα».

Στην ερώτηση αν θα ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόμματος, ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε: «Το μόνο που δεν είμαι είναι ψώνιο. Δεν έχω καμιά βλέψη και δεν μπορώ να υποκριθώ. Δεν μπορώ να πάω στην Βουλή δεν με νοιάζει. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω με δικό μου κόμμα».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιώργος Τσαλίκης: “Η ΕΡΤ να βρει κανένα πιτσιρίκι για τη Eurovision, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα”

Όλα τα φώτα πάνω στη Βεργίνα: Αρχαιολόγοι βρήκαν το λουτρό του Μεγάλου Αλεξάνδρου στις Αιγές

Σκληρός «επίλογος» για Μάρκο Σεφερλή & Έλενα Τσαβαλιά: «Ήταν προδοσία και αποφασίσαμε ότι…»