Με θέα την Ακρόπολη: Με τεράστιες τζαμαρίες και τζάκι το ονειρικό διαμέρισμα των νεόνυμφων Κασσελάκη και Tyler στο κέντρο της Αθήνας

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στην Αμερική, επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό του και αμέσως ξεκίνησαν οι αλλαγές στη ζωή τους για τη νέα τους αρχή. Αποφάσισαν, δηλαδή, να μετακομίσουν από το σπίτι του πατέρα του πολιτικού αρχηγού στο Μετς και να μείνουν μόνοι τους σε άλλο διαμέρισμα.

Το νέο σπίτι στην καρδιά της πόλης

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, αυτό βρίσκεται σε ένα συγκρότημα, του οποίου τα διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο κάθε ενοικιαστής. Μάλιστα, ο χώρος ανακαινίστηκε το 2019 και σημαντικό μπόνους είναι το γεγονός πως έχει θέα την Ακρόπολη.

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, τονίστηκε πως δεν είναι σίγουρο εάν είναι του διαμερίσματος του ζευγαριού συγκεκριμένα, ωστόσο ανήκουν στο συγκρότημα, όπου όλα τα διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα, επομένως δεν αλλάζουν πολλά. Έχει τεράστιες τζαμαρίες, τζάκι στο σαλόνι, μοντέρνους φωτισμούς και ανοιχτά χρώματα!

Δείτε το video






Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”